Zoey Leonoora Bjerre

Min egen rejse hertil, hvor jeg er i dag, har hverken været let eller umiddelbar. Jeg er opvokset på landet, hvor den holistiske tilgang bliver fnyset af. På bordet derhjemme var altid disket op med pasta og kogte kartofler. Jeg døjede med min vægt fra da jeg var ganske lille og hadede simpelthen hvordan jeg så ud. Jeg var ked af det, dybt deprimeret og var aldrig rigtig lykkelig. Til sidst gik jeg ned med stress. To gange. Og det var endda inden at jeg var fyldt 30 år.

I min rejse ud af stressen vidste jeg, at jeg måtte ændre på en masse elementer for at undgå at ende der igen. Jeg begyndte at tage kurser om kroppens hormoner og læse bøger om alternativ helse. Hurtigt blev det klart for mig, at det ikke kun var mig, der kunne have gavn af al den viden, og derfor startede jeg bloggen ‘Rejsen til Sundhed’ – som hvor jeg bloggede om min rejse ud af stress. Alle disse indlæg findes stadig på siden her 🙂

Da først jeg startede ud af den holistiske vej blev jeg bidt. Inden længe var jeg i gang med at læse til holistisk behandler, fordi jeg ville dele alt jeg havde lært.

Jeg tabte mig og slap ud af stressen. Jeg hjalp venner, familie og pludselig også klienter med at balancere deres hormoner, slippe deres vægtproblemer og komme tilbage. Dét her er balance. Dét her er min hylde.

Igennem værktøjer som anatomilære, hormonterapi, naturmedicin, kosttilskud, phytoterapi, coaching, manifestation og spiritualitet så hjælper jeg dig, spotte de områder du trænger til at heale op – og hjælper dig med at gøre det.

Det er mig en ære, at mennesker lægger deres liv i mine hænder og der er intet bedre end når vi sammen kan forvandle deres liv til det bedre. Hvis du har tænkt, at det er umuligt at ændre på noget, hvis du har levet dit liv på en bestemt måde, vil jeg bare sige: du har altid et valg og du har kun et standpunkt indtil du tager et nyt. Du kan faktisk ændre dit liv til det bedre allerede i dag.