Zoey Noémie

Hej tak fordi du er her!
Mit navn er Zoey Noémie, og jeg er holistisk behandler.

Min egen rejse hertil har ikke været let, eller umiddelbar. Jeg er opvokset på landet, hvor den holistiske tilgang bliver fnyset af. På bordet derhjemme var altid pasta og kogte kartofler. Jeg døjede med min vægt fra da jeg var ganske lille, og hadede simpelthen hvordan jeg så ud. Jeg døjede med depression… Var aldrig rigtig lykkelig…. Og så gik jeg ned med stress. To gange. Inden jeg havde fyldt 30.

I min rejse ud af stressen vidste jeg at jeg måtte ændre på en masse ting for at undgå at stå der igen. Jeg begyndte at tage kurser om kroppens hormoner, undersøge alle veje, læse alle bøger på alternativ helse..

Hurtigt blev det klart for mig, at det ikke kun var mig som kunne gavne af al den viden jeg fik. Inden længe, var jeg igang med at læse til holistisk behandler.

Jeg tabte mig. Jeg kom mig over min stress. Jeg hjalp venner og familie, og pludselig også klienter med at balancere deres hormoner, slippe deres vægtproblemer og komme tilbage fra stress. Dét her er min hylde.

Det er mig en ære, at mennesker ligger deres liv i mine hænder, og der er intet bedre end når vi sammen kan forvandle deres liv til det bedre.

Intet er umuligt for den, som bærer viljen i sit hjerte.

Det er let at tænke, at fordi man har levet på en bestemt måde hele sit liv, og derfor er det umuligt at ændre det. Og til det vil jeg bare sige, nej, sådan er det ikke. Du har altid et valg, og du har kun et standpunkt til du tager et nyt. Du kan faktisk ændre dit liv til det bedre, den dag i dag!

Denne hjemmeside og bloggen er fyldt med tips og tricks, opskrifter, måder at spise på, tankeændringer der kan give dig et bedre liv. Jeg håber at du kan bruge dem til noget, og husk! Rom blev ikke bygget på en dag. Det gør det lykkelige liv heller ikke. Vejen kan være lang og til tider hård, men hvis du kæmper – skal du nok nå dertil!

Hvis du læser med, må du meget gerne smide mig en kommentar. Hvis du ønsker et samarbejde eller har spørgsmål kan du også sende mig en mail på kontakt@rejsentilsundhed.dk