Blog

Så er tiden kommet – jeg har lavet en video om lavt stofskifte! Jeres søster Zoey her, har nemlig rigtig mange ting at sige om lavt stofskifte. Det mest trælseste (kan man sige det, overhovedet?) ved lavt stofskifte, udover symptomerne selvfølgelig, er at det er så svært at blive taget alvorligt af sin læge!

Læger og lavt stofskifte

Selvom at der rundt regnet er 500.000 danskere som lever med lavt stofskifte, virker det som om, at vores læger ikke ved hvad de skal gøre ved det, hvordan de skal teste ordenligt for det, og generelt bare ikke tager det særligt alvorligt. Da jeg var 21 var jeg sikker på, at jeg havde lavt stofskifte. Jeg kunne ikke tabe mig, jeg kunne ikke tænke klart, jeg var dødtræt – osv. osv. osv. Jeg kunne checke så mange af symptomerne af, men da jeg kom til min læge ville han kun teste TSH. Jeg vidste i forvejen fra alle mine undersøgelser på nettet, at man skulle teste for frit t3 og frit t4 for at kunne konkludere noget – men det nægtede min læge.
Jeg kunne vælge mellem at acceptere det eller betale for testen selv. Da jeg ikke havde den slags penge, så var det løb ligesom kørt.

Min mor og mange andre af kvinderne i min familie, har lavt stofskifte, så det er noget jeg har været opmærksom på længe. Min egen mor havde forhøjet stofskifte – indtil hun fik radiojod behandling – og så fik lavt stofskifte. Derfor kendte jeg jo godt til hvordan det hele hængte sammen – og også hvor kæmpestor udfordring det havde været blot at få behandling.

Kemisk medicin til lavt stofskifte vs. naturligt medicin mod lavt stofskifte

Én ting som er mig en kæmpe gåde ved lavt stofskifte er blandt andet, at danske læger insisterer på at bruge kemisk medicin til behandling af lavt stofskifte, selvom tests viser at patienter har det langt bedre på naturligt thyreoid. Undskyldningen er, at forskning ikke har vist dette er tilfældet – nej det er klart, når i ikke laver forskning på det. Og hvem vil støtte den forskning, når medicinalindustrien tjenner kassevis af penge på det kemiske medicin? Ikke medicinindustrien, som normalt betaler for den slags forskning i hvert fald!

Der er penge i at folk er syge med lavt stofskifte

Jeg beklager hvis dette bliver for konspirationsteori-agtigt for nogen MEN, der er mange penge i at holde folk syge, så de skal tage medicin. Medicin = penge. Det er måske en af de beklagelige grunde til at patienter med stofskifteproblemer ikke bliver informeret om, hvor meget de selv kan gøre med deres kost og livsstil, for JO, der er meget at gøre. Vil du gerne sætte ind med din kost så kan du blandt andet følge rådene i denne bog. Du kan også hente min gratis E-bog som forklarer hvordan du skal spise, for at lave hormonbalance.

Video om lavt stofskifte

Der blev et langt skriv det ledte op til min video, men jeg håber at i vil se med alligevel! Håber i får en skøn weekend.

Se videoen her.

Skal jeg vise dig vejen?

Jeg vil gerne hjælpe dig tilbage i balance – og lige nu kan du komme med på mit 12 ugers mentorforløb, BalanceBabes, hvor du lærer at balancere dine hormoner naturligt – og komme tilbage til din sunde krop! Netop nu kan du spare 70% af prisen, og komme med for kun 987,-

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om BalanceBabes her – eller tilmeld dig her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.