Blog

Mit 5 måneders vægttab. Jeg tænkte at jeg ville give jer sådan et helt konkret billede af, hvad der egentlig sker når man ændrer sin kost. Jeg har tabt mig, ja, men udover det, ser jeg også generelt sundere ud, og jeg har meget mindre appelsinhud end da hele den her sundhedsrejse startede. Jeg tænkte at jeg ville sammensætte en lille video med før og efter mine 5 måneder på Curra Me‘s hormonforløb.

Mit vægttab resultat efter 5 måneder med sund kost

Som i kan se, at der kæmpe forskel på før og efter. Al det vægttab jeg har haft har været på baggrund af en kostændring, ikke andet. Da jeg bakser med mit stress, har det været svært for mig at træne, da det får adrenalinen til at stige i min krop.

Hvis du er interesseret, har jeg skrevet et indlæg om hvordan jeg spiser. Jeg har også lavet en lille guide til hvordan du kan komme igang med at spise sundere idag.

Det handler ikke alt sammen om vægttab

Selvom at vægttabet er tydeligt at se på videoen, ønsker jeg ikke at fokusen skal ligge der. Jeg synes ikke at der er noget galt med at se ud, hvordan jeg gjorde på den første video. Ej synes jeg heller, at der er noget galt i at værre større end det. Det vigtigste er, at pigen til venstre, har det rigtig dårligt. Ikke bare med hendes krop, men også med den mad hun spiser. Hun har problemer med sin lever. Hun har cravings og har et usundt forhold. Dét er den vigtigste ændring – at jeg har det meget bedre nu. Både i min krop og også mentalt.

Vil du følge med?

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg. Jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her. Du kan også sende mig en mail på kontakt@rejsentilsundhed.dk

Skal jeg vise dig vejen?

Jeg vil gerne hjælpe dig tilbage i balance – og lige nu kan du komme med på mit 12 ugers mentorforløb, BalanceBabes, hvor du lærer at balancere dine hormoner naturligt – og komme tilbage til din sunde krop! Netop nu kan du spare 70% af prisen, og komme med for kun 987,-

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om BalanceBabes her – eller tilmeld dig her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.