• No products in the cart.

Blog

Dagens indlæg skal handle lidt om udvikling, og hvorfor jeg mener at det var en gave, at gå ned med stress.

Igår var jeg til Curra Me‘s hormonforløb igen – 5 ud af 6 undervisningsgange. Wow hvor er det gået hurtigt. Igennem den tid jeg har gået på det hormonforløb der har jeg været igennem en kæmpe udvikling. Jeg er på mange områder, et forandret menneske. For at der skal ske en forandring, skal noget også ske før at du føler, at du skal forandre dig.

Det er kun når du er fortabt, at du er åben for udvikling

Prøv at tænk over det. Når man går igennem noget svært i ens liv, kan man føle at man mister sig selv. Man ved ikke længere hvem man er, hvad der er frem eller tilbage. Man bliver tvunget til at stoppe op og tænke over tilværelsen. Hvem er du egentlig?

I løbet af processen kan det være at man finder ud af, at man ikke kan fortsætte som man har gjort hidtil.
Sådan var tilfældet i hvert fald for mig. Efter at have været gået ned med stress to gange, må man jo spørge sig selv “Hvad er det egentlig, jeg har gang i? Hvordan er et egentlig, jeg behandler mig selv?”.

Jeg fandt ud af, at jeg ikke var særlig glad for svaret. Midt i at jeg følte mig fortabt, blev alle mulige døre åbnet. Vinduer, døre, ventilationssystemer, alting var åbent! Billedligt sagt, er det nok det, man kalder en skillevej. Dit liv har ført dig hen til et sted, hvor du får muligheden for at sadle om, og ændre dit liv.

Ved modstand er der mulighed for udvikling

Det er jo netop når du er fortabt at du stopper op. At du indser, at måske er det her ikke vejen frem for mig. Når livet går sin gang, og man bare eksisterer i livet, så er det sjældent at man stopper op og spørger sig selv “Er det sådan her, jeg ønsker at leve?”.

Hvis ikke jeg var gået ned med stress, havde jeg ikke fundet Curra Me’s hormonforløb. Jeg havde ikke fundet ud af, at jeg har mange fysiske problematikker. Jeg havde ikke omlagt mit liv og fundet ud af hvor meget sund kost, og kosttilskud kan gøre, for at jeg har det bedre. Jeg er uden tvivl fysisk sundere end jeg har været… Stort set hele mit liv. Og jeg er 110% sikker på, at alt det jeg har lært om mig selv det sidste år, har ændret hvordan jeg vil leve mit liv resten af mit liv.

Den udvikling ville jeg ikke bytte med noget som helst andet. Jeg ville ønske at jeg havde indset at jeg havde brug for den ændring, før jeg gik ned med stress… Men hvordan skulle jeg havde indset at der var noget helt galt, hvis jeg ikke havde fået et vink med en vognstang, på den måde jeg gjorde.

Sig tak for udviklingen

Jeg tror ikke der er nogen der tænker at de er glade for at gå ned med stress, eller depression, eller hvad nu det er de kæmper med. Samtidigt tror jeg heller ikke, at der er nogen der vil være den udvilking foruden, som de var igennem, da de gik det igennem. Jeg ved i hvert fald, at jeg ikke ville være det foruden. Jeg er stolt af mig selv nu. Jeg er STOLT af mig! Det troede jeg aldrig jeg skulle sige. Selvom jeg ikke er rask endnu og ikke er helt klar til at påbegynde studiet, så er jeg nået så langt. Og jeg er taknemmelig.

Vil du følge med?

Vil du høre mere fra mig så kan du  følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg. Jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem endelig i slutningen af indlægget. Du kan også sende mig en besked på instagram. Du er også velkommen til at sende mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.