• No products in the cart.

Blog

Hej alle kære læsere, jeg har desværre fået et tilbagefald med stress. Som jeg nævnte i min sidste statusopdate så har de sidste par måneder (og især den sidste) været lidt af en mundfuld for mig. Jeg har taget for meget for munden så at sige. Det har simpelthen haft den konsekvens, at jeg har lidt et tilbagefald i min rejse ud af stress.

Det er intet alvorligt og sker uden tvivl for mange i deres process. Jeg kan blot mærke, at nogle af mine stress symptomer som egentlig var smuttet deres vej, er kommet igen. Især kan dette mærke på min overskudskonto.

Jeg har besluttet mig for at tage en lille pause fra bloggen – og alt andet

I næste uge har jeg min sidste undervisningsgang med Curra Me. Det glæder jeg mig helt vildt til. Men jeg ved også, at når jeg har det sådan her kræver sådan en dag ret meget. Fordi der er så kort tid til, er jeg nød til at tage et kort hiatus fra bloggen, så jeg kan få ladt op. I hvertfald i de næste to uger. Det bliver svært for mig at overholde, da jeg jo elsker at holde bloggen her kørende…. men jeg kan være dårlig til at vælge mig selv først, især når det drejer sig om at lave ting, jeg egentlig gerne vil. Som at være aktiv på bloggen her, ses med mine venner… Lave ting med min kæreste – og så videre.

Men lige nu skal jeg fokusere på mit helbred, mit mentale velbefindende, at spise sundt og tage vare for mig selv.

Jeg kommer tilbage igen, så snart at der er lidt mere overskud kommet ind på kontoen. Til den tid håber jeg på at have nogle nye og spændende ting at fortælle jer!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.