Blog

Her får du den danske opskrift på The Inversion Method. I indlægget finder du reklamelinks til den olie, jeg bruger i mit hår. I sidste uge var jeg hos frisøren. Og for at gøre en meget lang historie kort så har de simpelthen klippet mit hår meget, meget kort, selvom jeg sagde til dem, at jeg ville gro det langt og at de kun skulle klippe mig i nakken. Nogle gange lever frisører bare deres eget liv, og hende som klippede mig var vist også ny, så hun var muligvis nervøs. Sådan kan det gå!

Men da jeg desperat vil have mit hår langt igen, så tænkte jeg at der må komme drastiske midler på bordet. Derfor hoppede jeg på det store internet, for at se, hvilke råd det havde til mig.

Prøv denne her kur, og få dit hår til at vokse 2,5 cm på en uge!

Let’s be real. Mit hår er blondt, tyndt og vokser langsomt. Hvis mit hår var en pige i en gymnasieklasse, ville hun være den som sad i hjørnet længst fra læreren, som ingen lagde mærke til. Det er mit hår!

Derfor forventer jeg altså ikke nødvendigvis sådan et drastisk resultat, som der bliver lovet, men… A girl’s gotta do, what a girl’s gotta do. Derfor er jeg simpelthen nød til at give det et skud. Jeg har også loadet op med kosttilskud som skulle fremme hårvæksten – så lad os se hvad der kan ske på en måned!

Her i indlægget vil du finde beskrivelse af metoden jeg bruger. I slutningen af måneden vil jeg så uploade mine resultater efter en måned!

The Inversion Method – Inversion Metoden

1: Olie

Start med at varme en god, økologisk olie. Det kan du gøre ved at putte en lille skål med olie, i en større skål med carmt vand. Eftersigende kan du bruge hvilken som helst olie, men jo bedre olie, desto bedre resultat. Jeg bruger kokosnøddeolie fra Cocosa, som jeg køber hos Helsehelse.dk (som jeg ELSKER, fordi de har så hurtig levering!) til 112 kr. for 500 g. Det er bestemt ikke den billigste olie, men jeg synes den er fantastisk.

2: Fordel olie

Fordel olien over din hovedbund, og re håret igennem.

3: Masser håret

Masser dit hår i 4. minutter. Lad være med at gøre det så hårdt, at du kommer til at rive nogle hår ud. Så giv dig selv en skøn og blid hovedbundsmassage.

4. Vend hovedet nedad!

Efter du har givet dig selv massage, så skal du vende hovedet nedad – og gør det på en så behagelig måde som muligt. Idéen er at dette brigner blodcirkulationen ned til hårrøderne som bliver aktiveret.

5. Gentag hver dag i 7 dage – og hold så pause i en måned

Især pause delen er vigtig. Grunden til dette er, at hvis man ikke holder pause, så vil håret tilvænne sig The Inversion Method, og altså stoppe med at vokse mere når hårrødderne bliver aktiveret. Og det ønsker vi jo ikke.

Det var simpelthen det!

Det lyder jo utrolig nemt, så jeg glæder mig meget til at se, om denne metode kommer til at virke for mig. Det håber jeg virkelig, da jeg er enormt ked af at hun har klippet mit hår så kort!

Vil du følge med?

Vil du gerne vil have en opdatering, når jeg er færdig med The Inversion Method? Så  kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg. Jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her. Du kan også sende mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.