Blog

I sidste uge spurgte jeg mine fantastiske følgere på facebook om i ønskede at høre lidt til mine tanker om Light produkter! Monopolet har talt, og det ville i jo meget gerne – så hvad i ønsker skal i få!

Der skal ikke ligge noget i mellem, den mad som jeg går ind for indeholder IKKE light produkter – og det er der utallige grunde til. Men de vigtigste, de kommer her.

Hvorfor light ikke er godt for dig

  • Vi skal bruge fedt. Til vores hjerne, til vores krop.
  • Det er en skrøne, at man tager på af fedt. Det er bevist, at det som får os til at tage på er insulin stigningen – som ikke kommer når man spiser fedt, men ukomplicerede kulhydrater som brød, pasta, kartofler, sukker osv.
  • Når vi fjerner fedt som findes naturligt i produktet, så skal der puttes noget andet i, for at det stadig smager godt. Dette er ofte sukker, eller sukkerlignende produkter, som F.eks. Aspartam som er kræftfremkaldende.

Men hvad så med kalorier, siger du? Der er jo flere kalorier i ikke-light produkter, færre i light. Ja, det er også rigtigt, men igen peger jeg på listen overfor. Du tager ikke på af kalorier! Jeg ved godt at der er en hel bevægelse som påpeger at man skal tælle kalorier. Men om du får 1000 kalorier om dagen fra grøntsager, og 1000 kalorier fra junkfood, så er resultatet ikke det samme. På grund af insulin.

Når vi tager på, sker det på grund af den insulinstigning der sker i vores krop, når vi spiser mad med et højt glykæmisk indeks. Det er også derfor jeg anbefaler mine klienter at spise madvarer, med et glykæmisk index på under 15!

Klart, hvis man går fra at drikke 3 ltr cola om dagen, til at drikke 3 ltr cola light, kan man godt opleve en vægtreducering. Men prøv at overvej hvilken kæmpe forskel du kan gøre, ved at stoppe med at drikke Cola all together. Istedet drikke vand, danskvand og te i stedet? Så kan jeg da LOVE dig for, at der sker noget.

Hvad skal du gøre, hvis du gerne vil tabe dig?

Hvis du nu har lagt din lid til lightprodukter til at tabe dig, så har jeg heldigvis en løsning til dig. Løsningen er, go back to basic. Spis mad som ikke er forproduceret, mad som er naturligt, og mad som vi har spist i tusindvis af år. Læs evt. også de andre artikler jeg har skrevet om at leve sundere, og den hormonelt balancerende anti stress diæt her.

Skal jeg vise dig vejen?

Jeg vil gerne hjælpe dig tilbage i balance – og lige nu kan du komme med på mit 12 ugers mentorforløb, BalanceBabes, hvor du lærer at balancere dine hormoner naturligt – og komme tilbage til din sunde krop! Netop nu kan du spare 70% af prisen, og komme med for kun 987,-

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om BalanceBabes her – eller tilmeld dig her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.