Blog

Min nyeste stressnedtur.

Dette indlæg er lidt af en update på det meget IRL plan – eller som andre ville kalde det – In Real Life.
Jeg tror godt at andre udefra kan opfatte mig som værende ret ovenpå, easy peasy, mega reflektiv og egentlig med godt styr på alt det her stress-halløj. Mange tak, sociale medier. Jeg vil være ærlig og sige, at det gik da egentlig meget godt, eller i hvert fald bedre. Rejsen var god, med forholdsvist få sammenbrud, win.

Som jeg så kom hjem fik jeg muligheden for, at starte på et projekt. Hjælpe et rigtigt fedt firma med deres instagram og deres facebook – 5 timer om ugen. Min første tanke var, skide fedt. Nu har jeg sygemeldt mig, og det er også godt at lave ting, så man ikke kommer helt ‘ud af gamet’.

Lige siden det møde, har min sindstilstand været stødt nedadgående.

Nu gik det jo lige så godt

Jeg synes et eller andet sted at det er åndssvagt. Der er tale om 5 timer om ugen. Det må man sgu da kunne klare – når man er 4 måneder post stress nedbrud. Men med det samme mødet var overstået blev min hjernetåget forværret * 10, min angst og følelse af at overhovedet ikke kunne slappe af, kom igen.

Selvom at angst + ingen ro har været væk i ugevis. Der er nu gået tre dage siden mødet og min tilstand er fuldstændigt uforandret. Jeg er igen fyldt med kæmpe frustrationer og en følelse af at det her aldrig går over.

Stressnedtur – når det hele bare ikke går som man vil

Det her er selvfølgelig ikke den mest opløftende besked at læse på en blog som handler om, hvordan man bliver fri fra stress. Men jeg synes også at det er skide vigtigt at de der skod dage, stressnedture og øv oplevelser skal repræsenteres på bloggen. Så man altså lige kan tjekke ind i fremtiden og se, okay, måske er det meget normalt at ikke alting kører med klatten fire måneder efter man er gået ned med stress. Sådan var det i hvert fald ikke for Sarah.

Jeg håber selvfølgelig for jer alle derude, at jeres stress tager kortere tid for jer at komme sig over, end det har været for mig.

Efter min korte oplevelse med at stressen blev forværret så meget, har jeg besluttet mig for at vente med at påbegynde nogen form for arbejde. Selv de ting, som jeg gerne vil. Fordi min krop, og min hjerne, er bare ikke klar.

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.