• No products in the cart.

Blog

Så er jeg tilbage fra min hiatus med en lille update på mit stress tilbagefald!

Hej kære læsere, tak fordi i følger med! Jeg skrev jo for halvanden uges tid siden at jeg ville tage mig en kort pause fra bloggen her, for at samle mig ovenpå mit lille stress tilbagefald.

Jeg kan glædeligt fortælle, at jeg er ’tilbage til normalen’ igen, og jeg føler at overskudet er ved at være tilbage – det er selvfølgelig rigtig dejligt! Nogengange er man bare lige nød til at trække stikket for at kunne trække vejret og vurdere, hvad der egentlig er vigtigt i tilværelsen.

Siden sidst…

Der er sket en helt del siden sidst. Jeg har færdiggjort kurset ‘Skab naturlig hormonbalance‘ med Curra Me og Chloe Bjoerk. Jeg vil gå lidt mere i dybden med en anmeldelse af hele forløbet med Chloe, men for at opsummere lidt, så har det simpelthen været fantastisk. Hvad der startede som en rejse som egentlig kun handlede om at få mig selv på plads, endte som noget helt andet.

Det endte med at blive en livsændrende oplevelse, som simpelthen har fået mig til at revurdere hvad jeg egentlig vil med mit liv.

Jeg har simpelthen besluttet, at jeg vil læse til Health Mentor!

Jeg har igennem de sidste måneder fundet ud af, at det jeg gerne vil er, at hjælpe folk ud af deres psykiske eller fysiske problematikker. Siden jeg gik ned med stress første gang har jeg haft ønske om, at kunne hjælpe folk som gik det samme igennem som mig.

Men igennem forløbet fik jeg øjnene op for så meget, jeg ikke før har været klar over. Og mærket på egen krop, hvor stor forskel den her livsstil kan have for mennesker. Og set det på alle mine medkursister.

Jeg har fundet en brændende passion for sundhed. Sundhed i en holistisk forstand.

Ting falder på plads

Den sidste tid, faktisk de sidste par måneder, har handlet om én bestemt ting. At give slip.

Give slip på gamle vaner, give slip på kontrollen, give slip på mennesker og give slip på følelser. Men mest af alt, at give slip på alt GAMMELT som trænger til fornyelse. Både i bogstavelig og billedlig forstand.

Hvert skridt er et skridt i den rigtige retning

Jeg har været bevidst om det længe, at der var ting der skulle gives slip på, men jeg har haft enorm modstand på det. Men jeg bearbejder alle de ting, jeg skal give slip på, en for en. Jeg har nu taget det sidste, store skridt mod at give slip på noget jeg har holdt fast på meget længe. Men det er en proces – og proces tager tid.

Vil du følge med?

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg. Jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her. Du kan også sende mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.