Blog

Og hermed til en vigtig status update. Fødderne er netop lige landet på dansk jord, og derfor syntes jeg at det var på sin plads at gøre status med hvordan alting går! Jeg har skrevet løbende her på bloggen, hvordan det gik med at rejse med stress.

Blandt andet har min stigende bekymring angående min stress relaterede vægtøgning været oppe og vende. Derfor måtte der også straks gøres status på den helt faktuelle status på vægten, samme dag jeg kom hjem!

Status update på vægten

Men efter at have stået på vægten, ville jeg nok lidt ønske, at jeg havde ladet være. 6 kg af 7 kg tabt taget på igen – på en enkelt måned. Det synes jeg godt nok er vildt!

Men når alt kommer til alt, er det også bare et tal – og det betyder ikke at det er hér jeg skal være for altid. Hvis jeg giver min krop ro, kommer ned i stress, spiser sundt og passer godt på mig selv, så kommer vægttabet også. Og det må jeg bare stole på, og så lade være med at tale grimt til min krop, fordi den ser ud som den gør.

Det hjalp, at klippe alt håret af

Mit selvbillede er faktisk blevet meget bedre, efter jeg tog en tur med saksen. Jeg ser ikke bedre ud – men det er ligesom at det er okay at se ud som jeg gør, sådan her. Fordi jeg har aldrig set ud på andre måder, med det her hår. Der er intet at sammenligne med!

Det var lidt angående selvbilledet og mit vægttab – men endnu vigtigere er stressen. Hvordan er min stress så, efter en måneds ferie?

Jeg er bedre til at give mig selv lov, til at have det sådan her

Jeg skal være ærlig og sige, at mine symptomer desværre ikke rigtigt er blevet bedre. Min hjernetåge er lige så slem som før… Næsten værre, faktisk. Til gengæld er jeg langt mere positiv og har langt færre angst anfald og negative dyk som før. Det er en kæmpe lettelse! Jeg har fået lettere ved at acceptere at sådan er det nu, og det kommer til at tage tid. Selv mere tid, end det gjorde sidst, selvom jeg troede at jeg ‘fangede stressen’ i god tid. Denne gang er den lidt længere om at slippe taget, og så må det bare være sådan.

Jeg valgte inden min afrejse, at tage til en ‘nutidig shaman’ – nemlig en pige der hed Justine. Hun gav mig så meget styrke og indsigt, som jeg har foreviget. Det er en hel historie for sig selv – så den får i når jeg rigtig er ‘landet’!

Hvor er vi nu?

Vi er der, hvor jeg ser en vinter i møde med fokus på healing, selvkærlighed, selvrespekt og ro. Jeg giver mig selv ro. Imorgen er en status update samtale med min læge, hvor jeg fortæller ham at jeg skal sygemeldes fra studiet – og så tager vi det hele DERFRA.

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.