Blog

Mange tænker ikke over alle de ting vi gør kan skabe ubalancer i vores liv. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave jer en liste over ting som skaber ubalancer i vores liv.

Sådan kommer der ubalance i dit system

Når der er ubalancer i vores system er det, at der er rig mulighed for os at blive (mere) syge, og at vores symptomer bliver forværret, hvis vi i forvejen har problematikker.
Denne liste forklarer hvilke ting, som skaber problematikker.

 

– Medicin

Medicin forskubber syre / base balancen i din krop så du får mere syre i kroppen. Når syre/base balancen er forskubbet, kan vi blive syge.

– Spise raffineret, forproduceret mad (og alt det mad som vi ikke skal have)
Hvis du har fulgt lidt med, så ved du allerede at kosten er det første ben at stå på, hvis vi skal have balance i vores krop. Når vi spiser dårlig, raffineret mad, så laver det huller i vores tarm, skaber rod i krop, skaber inflammation og fucker up i vores hormoner. Lær hvordan du skal spise for at komme i balance her.

– Stress & Oxidativ stress ( som kommer fra alt slags kemi)
Når stress er tilstede i vores system, så skaber det også grobund for sygdom.

– Plastik
Alle plastikbeholdere og emballager påvirker vores krop og vores hormoner.

– Kemi i vores hud og hårprodukter.

Alle disse ting skaber minus på kontoen. Vores hud er vores største organ, og alt du putter på den, bliver optaget i din krop. Hvis produkterne er fyldt med kemi, så skal det renses ud i vores lever, og laver ubalancer på hormon og celleplan. Køb rene, gode hudprodukter hos Holistichouse.dk og brug koden ‘ Zoeysbabes ‘ for at få 10% rabat 🙂

 

Det var min liste med ting, som giver ubalancer. Har du brugt produkter og gjort ting, som har skabt ubalancer i dit liv?

Comments

  • Avatar
    Birgitte
    29. december 2019

    Ja det har jeg. Jeg glæder mig til at starte dit 3 måneders forløb til januar. Det lyder så godt.?✨ Tak♥️

    reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.