Blog

safran

Det er noget tid siden at jeg skrev, at jeg skulle teste safran kosttilskudet VIVA som er kendt for at have positive effekter på stress, depression og søvnbesvær. Jeg testede det primært i tiden hvor jeg var ude og rejse. Det er noget tid siden at jeg stoppede med at tage det, og jeg ville vente til jeg følte at jeg kunne sige noget med sikkerhed – nu når jeg har oplevet hvordan jeg havde det med og uden safranpillerne.

Jeg var enormt spændt

Jeg tænkte jo at det ville være helt fantastisk, hvis min stress bare forsvandt som skyerne for solen ved at tage et kosttilskud. Jeg havde endda også læst beskeder fra andre, som havde enormt meget gavn af pillerne. Testpakken består af 60 stk. piller – og hensigten er, at man skulle tage én pille ved morgentid og én pille ved aftenstid. I forvejen tager jeg jo enormt mange kosttilskud – det er en historie for en anden gang – men derfor er det jo let at huske to mere!

Start på Safran – forløbet

Da jeg til at starte med begyndte at tage Viva, syntes jeg faktisk ikke at jeg oplevede en mærkbar forskel. Jeg havde stadig både enormt dårlige og okay-gode dage. Igennem hele min process svingede mit overskud og min stress tærskel meget. Jeg havde løbende dialog med ham, som jeg testede pakken for, som så sagde at han syntes, at jeg skulle prøve med 4 piller om dagen. Det gjorde jeg så, i de sidste par dage indtil pakken var tom.

Min ærlige mening

Jeg syntes nok at det blev lidt bedre i den sidste tid, hvor jeg tog fire safranpiller om dagen. Men ikke MEGET. Ikke ligesom alle de andre successhistorier jeg har læst. Jeg syntes at det gik lidt bedre de dage, men i et stressforløb ER der gode og dårlige dage. På den måde, kan jeg ikke være sikker på om det hele var placebo eller om safran pillerne havde en effekt på mig. Desværre, kan man sige, for jeg ville da ønske at de havde en enormt god effekt. Den smule de hjalp, synes jeg simpelthen ikke er kosttilskudets pris værd. Ikke for mig. Hvis jeg skulle tage 4 om dagen, ville en pakke med 60 piller, vare i 15 dage. 279 kr. to gange om måneden, det er for meget at bruge på et kosttilskud som måske – måske ikke har en effekt.

Jeg skiftede over til at tage perikum, da jeg kom hjem fra USA og jeg har det omtrent lige så godt nu, som jeg havde det på safran pillerne. Min følelse af ‘hjernetåge’ er der, uanset om jeg tager dem eller ej, og eftersom det er mit mest generende symptom, så er det også det, jeg måler efter. Hjernetågen forblev den samme igennem hele prøveperioden.

Det er kun min oplevelse

Det jeg vil sige er, at for mig, der er effekten af pillerne ikke prisen værd. Jeg har dog hørt historier om folk som bare havde det suværent på pillerne. De virker så måske bare anderledes på dem end på mig. Heldigvis søger VIVA ofte testpersoner, så hvis du vil prøve pillerne og se om det er noget for dig, så kan du jo starte ud ligesom jeg og prøve dem gratis 🙂

Har du prøvet Viva eller overvejer du det? Hvad har din oplevelse med det været? 🙂 Hvis du er interesseret i at prøve andre ting end Viva, så har jeg anmeldt nogle forskellige kosttilskud mod stress og depression her.

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

HAR DU DEPRESSION OG VIL DU GERNE HAVE HJÆLP UD?

Hvis du gerne vil holdes i hånden på din rejse ud af depression – så kunne mit forløb ‘Balancebabes’ som starter til efteråret, være noget for dig. Læs mere om forløbet og skriv dig på venteliste nu, her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.