Blog

Jeg er blevet udvalgt til at teste et kosttilskud – Viva med safran. Angiveligt skulle dette kosttilskud hjælpe mod stress, depression og sævnbesvær! Det er jo ikke så lidt, så det er jo meget spændende at se, om jeg kommer til at mærke en ændring efter at påbegynde det. Jeg har ellers aldrig hørt om at safran skulle afhjælpe alle disse ting, i forbindelse med hvad jeg har undersøgt i forhold til kosttilskud.

Effekten af Safran som kosttilskud

Når jeg har taget det i to ugers tid, og en måned inde vil jeg lave en lille anmeldelse. Effektiviteten af dette produkt vil jeg måle i forhold til, hvor ofte jeg oplever mine stress symptomer og til hvilken grad.

På nuværende tidspunkt består mine stress symptomer af:

  • Hjernetåge (følelsen af at ikke kunne tænke klart) – dette står på hele tiden. Det bliver værre hvis jeg tager ud og laver ting. Eksempelvist er dette at tage ud og handle eller går til psykolog. Til en hvis grad også, når jeg er sammen med andre mennesker.
  • Angsty – følelse. En følelse af at være ‘on-edge’. Kroppen er ikke helt afslappet og man er lidt oppe på dupperne. Man kan ikke rigtigt slappe af.
  • Jeg kan slet ikke håndtere rod.
  • Små problemer gør meget meget emotionel / vred
  • TMI – fordøjelsesproblemer.

Jeg har ingen problemer med depressionsfølelser eller decideret søvnbesvær. Dog kommer der nætter engang imellem hvor jeg har svært ved at falde til ro, men det er måske 1-2 gange om ugen. Søvnen kunne derfor være bedre, men den er ikke katastrofal. Hvis du selv har problemer med søvnbesvær, kan du læse nogle af mine gode fifs til at få en bedre søvn her.

Jeg er meget spændt på at se, om dette tilskud kan gøre noget for mig og jeg glæder mig til at melde tilbage til jer!

Vil du læse mere om hvilke kosttilskud jeg har taget mod stress og depression? Læs med her!

Har du prøvet at tage Safran som kosttilskud?

I så fald vil jeg da meget gerne høre fra dig, og høre hvilke effekter du har haft af produktet.

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

HAR DU DEPRESSION OG VIL DU GERNE HAVE HJÆLP UD?

Hvis du gerne vil holdes i hånden på din rejse ud af depression – så kunne mit forløb ‘Balancebabes’ som starter til efteråret, være noget for dig. Læs mere om forløbet og skriv dig på venteliste nu, her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.