Blog

lavt stofskifte vægttab

Allerede fra før jeg blev sundhedsmentor var jeg godt klar over, at det kan være svært at tabe sig med lavt stofskifte. Min mor og flere af kvinderne i min familie HAR faktisk lavt stofskifte, så da jeg for et par år siden selv ramte muren, og bare ikke kunne tabe mig, var jeg ret sikker på, at det var fordi jeg selv havde lavt stofskifte. Jeg gik til lægen, som kun testede mit TSH, som så sagde ‘Alt er normalt – du skal bare spise sundt og dyrke motion’. Ja, hallo. Jeg spiste sundt, i hvert fald i forhold til, hvad man efter traditionel dansk tankegang ville kalde ‘relativt sundt’ og dyrkede motion fire gange om ugen. Som minimum. Og jeg kunne bare ikke tabe mig!

Ikke fanatisk

Når man går på ‘slankekur’ får man tit at vide at man ikke skal blive fanatisk. Nu er jeg efterhånden lidt skeptisk over, hvad der egentlig menes med fanatisk – for er det egentlig ikke rimelig fanatisk at vi insisterer på at fortsætte med at spise ting som laver rav i vores system, bare for at have ‘balance’? Og ikke være ‘fanatisk’? Det griner jeg lidt over nu!
Hvad jeg derimod ikke tror på, er, at tælle kalorier, og måle sin værdi på en vægt. Hvad jeg tror på er, at når du spiser SUNDT – rigtig sundt og ikke hvad den danske sundhedsstyrelse definerer som sundt, så taber du dig. HELT NATURLIGT!

Det gør jeg i hvert fald nu. Men det skulle alligevel tage mig 10 år af mit voksenliv, at få min fedtprocent ned til normal-værdien. Igennem den metode jeg brugte, hvor jeg ligeledes balancerede mine hormoner samtidigt med mit vægttab, undgik jeg også at udvikle lavt stofskifte, som mange af de andre kvinder i min familie. Lige nu prøver jeg også at få min mor 100% med på min livsstil, så vi kan få vendt op og ned på hendes stofskifte, for det ved jeg nu, er en mulighed!

 

Vil du have hjælp til at tabe dig med lavt stofskifte?

Jeg har faktisk lavet en gratis madplan, som præsenterer dig for den hormonbalancerende livsstil.  Det er jo ikke hele løsningen, men det kan forhåbentligt give dig blod på tanden til at starte med at gå i en ny retning. I samme omgang kan du jo så også lige finde ud af, om det er noget du gider at bruge mere tid på, som for eksempel ved mit 3 måneders forløb – “The Thyroid Boost – Stofskiftekuren” som netop er lavet til dig med lavt stofskifte – som bare ikke kan tabe dig.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så smid dem endelig nedenunder blogindlægget her! Jeg glæder mig til at læse dem og svare på alle dine spørgsmål.

 

Comments

 • Avatar
  Helga munkebro
  11. juli 2018

  Vil rigtig gerne modtage skrift om vægttab og andre nyheder

  reply
 • Avatar
  Rikke
  5. december 2019

  hej vil godt modtage nyhedsbrev

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.