Reklame & Etik

Jeg ønsker at være fuldstændig transperant omkring hvilke ting på min side, der er reklame så at sige. Det er jo blevet en regl, at hvis der er indgået hvilken som helst aftale omkring noget, jeg nævner på min blog, så skal jeg kalde det ‘reklame’. Jeg synes at det er rigtig fint at bloggere skal være ligeud og fortælle når noget er betalt eller ej.

Dog synes jeg at det er fair at skelne mellem hvilke forskellige slags reklamer der forekommer på min blog. Derfor vil jeg komme med en lille forklaring af, hvad de forskellige ting er, og hvorfor jeg har dem på bloggen. Disse tags vil fremkomme under titlen af mine indlæg.

Partner-links

I de indlæg, hvor jeg bruger partnerlinks, henviser jeg til nogle produkter jeg selv bruger. Primært vil dette være i indlæg hvor jeg skriver om kosttilskud, hudprodukter eller lignende. Disse partnerlinks har jeg udvalgt ud fra, at det er de sider som jeg selv køber mine ting. Jeg skriver ingen indlæg eller artikler, med henblik på at jeg skal have presset nogle partner-links ind. Partner-links er den eneste indkomstkilde jeg har på denne blog. Min indtægt per salg er normalt omkring 5-10% – det koster selvfølgelig ikke køberen ekstra.

Sponsoreret

Dette vil betyde, at jeg har modtaget produkter eller ydelser gratis. Jeg udvælger de her produkter, fordi jeg godt kan lide dem. I nogle tilfælde henvender jeg mig med til firmaet med henblik på at afprøve et produkt for at skrive om det her på bloggen. Der er ikke indgået nogle aftaler om hvad, jeg skal skrive om produktet. Disse indlæg får jeg ikke andet betaling for, andet end produkterne.