Kan jeg få mine penge igen?

Hej med dig! Du er her måske fordi du overvejer at købe et forløb hos mig, og gerne vil vide hvad dine muligheder for at få dine penge tilbage, når du har købt.

Jeg synes det er mega fedt at du undersøger det her, inden du går igang med at købe noget. Først tænker jeg, at du skal spørge dig om du virkelig har lyst til at tilmelde dig noget, hvis du allerede inden du har tilmeldt dig, forsøger at finde ud af, hvordan du får pengene tilbage – fordi det er jo allerede et advarselstegn på, at du måske ikke helt har tillid til mig som behandler eller forløbet. Og i så fald – det er HELT fair, men så er jeg nok ikke den rette behandler for dig, da tillid er en nødvendighed for, at du får de resultater, som jeg reklamerer med på siden her.

Mine forløb er til dem, der er mega motiverede. Det er derfor de fleste af mine forløb indeholder ansøgningsprocesser, fordi jeg gerne vil have at dem der melder sig på, er mega motiverede.

Hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig, så kontakt mig gerne inden tilmelding, så vi kan finde ud af det.

Hvad er tilbagebetalingspolitikken her så?

Men  hvad er dine muligheder så, hvis du køber og alligevel fortryder dit køb?

Alle dine rettigheder kan du læse på mine forretningsbetingelser men, for at skære det helt ud i pap, får du informationen her:

Ved online forløb
Har du tilmeldt dig et online forløb, har du mulighed for, at sælge din plads videre til en i dit eget netværk. Det er dit ansvar at finde ny køber som kan tage din plads.
Såfremt at du har tilmeldt dig med rabat på early bird eller hvis du har tilmeldt dig som prøvekanin, kan du ikke videreformidle til samme pris og den nye køber skal altså betale fuld pris.
Differencen betales til mit firma. Såfremt at der er mindre end 30 dage til opstart, kan du ikke længere videresælge din plads. Såfremt at du allerede har modtaget materiale / gået ind i online forløbets gruppe, kan du ikke længere videreformidle din plads.

Når du har tilmeldt dig et forløb og du har modtaget ordrebekræftigelse, kan du ikke længere få pengene refunderet.

Ved køb af fysiske forløb

Har du tilmeldt dig et fysisk forløb, har du mulighed for, at sælge din plads videre til en i dit eget netværk. Det er dit ansvar at finde ny køber som kan tage din plads.
Såfremt at du har tilmeldt dig med rabat på early bird eller hvis du har tilmeldt dig som prøvekanin, kan du ikke videreformidle til samme pris og den nye køber skal altså betale fuld pris.
Differencen betales til mit firma. Såfremt at der er mindre end 30 dage til opstart, kan du ikke længere videresælge din plads.
Når du har tilmeldt dig et forløb og du har modtaget ordrebekræftigelse, kan du ikke længere få dine pengene refunderet.

Ved køb af sessioner
Køb af sessioner kan fortrydes indenfor 14 dage, hvis der ikke er booket en session, eller påbegyndt behandlingsplan.
Såfremt du har modtaget journal, udfyldt denne og sendt den tilbage anses behandlingsplanen at være påbegyndt. Hvis du har booket session, kan sessionkøb ikke længere fortrydes og pengene kan ikke blive refunderet.

Har du flere spørgsmål? Kontakt mig gerne på mail.