Blog

Jeg har fået lavet en organix test! I forbindelse med hormonforløbet som jeg er på – hvor jeg lærer at balancere min livsstil og mit liv – har jeg fået lavet Organix testen. Jeg ville simpelthen til bunds i, hvor mine fysiske problematikker ligger. Den her test tester for en masse forskellige markører, og hvad du ligesom har af mangler og problematikker.

Overraskende resultat

Da jeg satte mig ned med Chloe og fik mit resultat, blev jeg både meget overrasket, og så alligevel ikke rigtigt. Der var mange af de ting jeg fik at vide, som ikke kom direkte bag på mig – jeg tænkte, at hvis jeg skulle have nogle problematikker så burde de ligge der… Og så var der nogle ting, som jeg havde regnet med var galt, hvor der slet ikke var nogle problemer.

Organix testen fortæller…

Chokerende nok viste testen, at jeg ikke har nogle problemer på mine neurotransmittere. Altså dem, som styrer alt det mentale. Med alt min stress havde jeg regnet med, at der ville ligge kæmpe problematikker her. Tilgengæld kan det måske forklare hvorfor, jeg ikke er gået ned med depression, selvom jeg gik ned med stress. Herudover er min fedtforbrænding helt fin.

Her stopper de gode nyheder så.. Organix testen viste nogle problematikker, som jeg både er fascineret over og lidt skræmt over.

Leverafgiftning

Min leverafgiftning er ikke, som den skal være. Den har det faktisk rigtigt dårligt. Dette kan være grundet for meget druk (sikkert både mit eget, men også på grund af de valg mine forældre, og deres forældre har taget.), medicin eller andre udefrakommende toxiner.

Kulhydrat stofskifte

Mit kulhydrat stofskifte er rigtigt dårligt, og det vil sige, at jeg ikke kan omsætte kulhydrater til energi. Hvilket forklarer hvorfor, jeg havde det så godt på LCHF (som også er sådan, jeg spiser idag – bare med langt mindre restriktion omkring grøntsager.). Det betyder at jeg har valgt at skrue ned for frugt / tørret frugt samt hvide kartofler, og op på protein og fedt.

Candida

Udover disse to ting, har jeg åbenbart en overvækst af candida svampen i min krop. Dette betyder også at man skal tage en slapper med de søde sager (selvom jeg ikke har spist særlig meget af den slags) samt tage et svampedræbende præperat, som jeg har købt igennem Curra Me.

I tillæg til alt dette…

Fandt jeg ud af, at jeg skal være meget opmærksom på mit blodsukker, og at jeg har en mulighed for at udvikle Diabetes og KRÆFT. Hold da op, hvor er jeg glad for at jeg har taget den test, og så har en mulighed for at ændre det…

Har du selv oplevet noget lignende, eller haft en læge som der ikke lyttede til dig? Lad endelig høre fra dig!

Hvis du vil høre mere fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.