• No products in the cart.

Blog

Jeg elsker at starte dagen med en grøn juice, og mange dage så drikker jeg dem også som et ‘mellemmads’ måltid. Derfor tænkte jeg, at jeg idag ville dele min yndlings slowjuice med jer!

Opskrift på grøn juice

Du skal bruge:

En slowjuicer

Grønkål
Agurk
Citron
Ingefær
Selleri
Persille
(Hvis du er rigtig fræk) Hvidløg

Det er simpelthen så simpelt, og så synes jeg at det smager friskt og fantastisk. Plus, den er fyldt med vitaminer og næring! Faktisk er ingefær også let smertestillende, så denne her kan være ekstra god at drikke, hvis du lider af hovedpiner. Denne juice er også super god, hvis du lider af overvækst af candida, da citron og hvidløg bekæmper overvækst af candida!

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.