• No products in the cart.

Blog

I løbet af den sidste tid, er jeg blevet stigende mere fascineret af numerologi. Helt basalt handler det om de kæmpe ændringer jeg har lavet i mit liv det sidste års tid. Jeg har tidligere skrevet om behovet jeg havde for, at klippe alt mit hår af for at genskabe mig selv. Jeg havde brug for en ny start. Jeg tror det er en ret naturlig proces, når man føler at man ændrer sig, at man føler at alting skal stemme overens med hvordan man har det indeni.

Jeg føler mig anderledes, så jeg har brug for at se anderledes ud. Jeg føler mig anderledes, så jeg føler mig ikke særlig meget hjemme i min lejlighed. Jeg har brug for at slå rødderne op og starte forfra med et nyt sted. Jeg føler mig anderledes, og derfor føler jeg ikke længere at jeg ‘er’ det jeg hedder. Jeg føler mig ikke hjemme i mit navn. Det er egentlig ikke en ny ting, da jeg faktisk også har kaldt mig både ‘Sarah’ og ‘Tenna’ (hvilket resulterer i at folk kalder mig forskellige ting, alt efter hvornår de har mødt mig). Nogle gange begynder folk at kalde mig det andet navn, selvom de altid har kaldt mig det første. Så ikke engang for dem som kender mig, har det været super mærkeligt at skifte rundt på mine navne.

Vores forældre giver os vores navn

Når vi bliver født får vi vores navn af vores forældre, og det skaber nogle ting i vores liv – det tror jeg på. Der er nogle energier som følger med et navn. Og vores navn får vi på baggrund af hvad, vores forældre ser os som og hvad de håber for os. Men selvom det er det navn som er blevet valgt til os af vores forældre, er det så dét som er rigtigt for os? Det tror jeg ikke nødvendigvis.

Når jeg læser hvad der står om mig ud fra mit navn, på numerologiske analysesites (som ganske vidst er gratis og derfor mangler den menneskelige intuition) så kan jeg genkende det hele i mig. Genkende alle de gode og de dårlige sider. Jeg føler faktisk at beskrivelserne kunne have været givet af nogle af mine bedste venner. Men der er også ting i den analyse som jeg tænker passer perfekt for mig, men som overhovedet ikke stemmer overens med hvad der betyder noget for mig. Som om jeg har nogle tendenser, som ikke er balancerede i mig – ligesom tvangshandlinger. Det er ikke en naturlig del af mig, det er ikke sider jeg værdsætter. Hvad det til gengæld er, er værdier min far sætter højt i SIT liv – og derfor ved jeg at ‘den del’ har jeg fået af ham.
Jeg er taknemmelig med alt jeg har fået med fra mine forældre. Men jeg vil ikke være mine forældres datter hele mit liv – jeg vil være min egen.

Netop sådan nogle ting får mig til at føle, at jeg ikke tror at jeg har det navn, jeg skal have. Og det at jeg, helt uden at tænke over det, egentlig har skiftet mit navn ud flere gange under vejs.

Numerologi har åbnet mine øjne

Der er ting og energier som ligger i mit navn, som jeg gerne vil holde fast i. Ting som jeg helt klart kan se i mig. Men jeg vil gerne tilføje ting, tilføje energier som kan hjælpe mig med at manifestere de ting i mit liv, som jeg ønsker. Jeg føler, at numerologien kan hjælpe mig, med at skabe et nyt jeg. En person som stemmer overens med, hvem jeg føler jeg er. Et navn og en identitet jeg føler mig hjemme med.

Jeg er sikker på at der er mange mennesker derude som ikke vil forstå det. Min kæreste synes at jeg er skør…. Mine forældre vil garanteret blive rigtig kede af det. Men i sidste ende så handler det ikke om dem. Det handler om mig. Det handler om mit jeg, min identitet. Jeg har været Sarah Tenna Tobiasen hele mit liv, men jeg føler ikke at det er mit rigtige navn. Jeg har ikke fundet det endnu, og jeg ved heller ikke hvornår jeg gør.

Jeg ved, at det er en kæmpe udrenselsesproces at skifte navn. Derfor vil jeg gerne vente til jeg er klar til at tage springet, klar til at overkomme al den detox. Men, det sker inden jeg springer ud som Health Mentor – om præcist et år.

Til den tid har jeg fundet mit navn, det har jeg lovet mig selv!

Vil du følge med i Rejsen til Sundhed?

På min instagram finder du gode råd til sunde retter og glimt fra mit liv. Følger du min facebook får du som den første besked når jeg skriver nye indlæg. Det vil også være her du kan finde rabatter, når jeg opstarter for mine 1:1 sektioner. Her på bloggen vil der være forskellige tips til et bedre og sundere liv!

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her. Du kan også sende mig en mail på stto@itu.dk.

Comments

  • Avatar
    Betina | Betinaschou.dk
    11. marts 2018

    Hvor er du da bare sej. Synes det der numerologi lyder super spændende og kan sagtens forstå dig. Du er den vigtigste i dit liv ❤ Hvilke sider kan du anbefale hvor man kan læse mere om sit navn? ? Kram B

    reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.