Blog

Link til min fundraiser til at tage uddannelsen som Health Mentor: Youcaring fundraiser.
Alle donatorer på over 100 kr. vil få 50% på konsultationer hos mig som Health Mentor når jeg er færdiguddannet og ET HELT ÅR frem.

Det er enormt grænseoverskridende, at gøre, det her! Jeg har tænkt meget over det, og jeg har været meget optaget af ‘hvad vil folk ikke tænke om mig’. Det er enormt svært at bede om hjælp. Men jeg har set i øjnene, at det bliver rigtig problematisk for mig, mens jeg stadig er sygemeldt og ikke i stand til at arbejde, at få 54.000 til uddannelsen som holistisk behandler, fremmanet. Som sygemeldt med ikke engang en bachelor på ryggraden endnu, er det umuligt at låne penge i banken.

Et sted overvejede jeg længe, om jeg skulle, eller ikke skulle lave den her fundraiser. Men slutteligt tænkte jeg – hvis jeg ikke prøver, lykkedes det i hvert fald ikke. Så nu prøver jeg!

Derfor har jeg startet en fundraiser på beløbet, uddannelsen koster. Jo før pengene er sparet op, desto før kan jeg starte.
I dette indlæg har jeg skrevet lidt om, hvorfor jeg vildt gerne vil tage uddannelsen som health mentor. Jeg håber i vil læse med.

Uddannelsen Health Mentor

Uddannelsen som Health Mentor er en holistisk behandler uddanelse, som er skabt af Curra Me, som jeg også gik på hormonforløbet hos.

På denne uddannelse lærer man at arbejde med kroppen som en helhed. Man bliver uddannet i kostens betydning, kropsterapi, irisanalyse og menneskekundskab, udrensning, biokemi, homøopati, endikronologi, analyse af laboratorietester, hormonterapi uddannelse i at lægge behandlingsplaner og forvaltning. Uddannelsen er læge eksamineret og der bliver undervejs arbejdet med klienter og cases.

Læs gerne mere her.

Hvorfor health mentor?

Jeg er ikke en af dem som er vokset op med en fodbold, været den som har løbet hurtigst, gået op i kosten eller spist mine kosttilskud, langt fra. Faktisk er hele helseverden meget langt fra det, jeg er opvokset med. Jeg kommer fra en lille flække i Jylland, hvor der bare skulle nogle kartofler på bordet. Der var ikke nogen grund til at gøre mere ud af det!

Jeg har altid kæmpet med vægten, og det var først kort tid inden at jeg gik ned med stress, at jeg var i stand til at komme af med de ‘trælse’ 10 kg – som jeg havde forsøgt i så lang tid. Jeg skulle bare gå ned med stress, før jeg forstod at den måde jeg havde kæmpet med min vægt var destruktiv. Den måde jeg spiste på var destruktiv, og den måde jeg levede mit liv på – ja, i kan nok godt gætte det.

Da jeg så gik ned med stress blev jeg tvunget til at se rigtig dybt indad. Stille spørgsmål. Mere eller mindre ved et tilfælde, endte jeg i armene på en holistisk behandler, som fik mig med i et forløb som lærte mig, hvordan alting i kroppen hænger sammen.

Jeg fik øjnene op for hvordan alt vi gør har en effekt i vores krop. Og nok var jeg stresset rent psykisk, men min krop – den var MEGET stresset.

De sidste 6 måneder har jeg lært hvordan man kan arbejde MED sin krop, i stedet for imod den. Jeg har lært kostens betydning, kosttilskuds betydning og betydningen af min indstilling – og ikke desto mindre, hvilken betydning det har at have nogen, som du stoler på, som kan guide dig igennem den proces.

Der er behov for flere holistiske behandlere

Blot i Danmark er der mange tusind mennesker som lider af stress, livsstilssygdomme, hormonsygdomme, kroniske problematikker og kræft. Mange af disse problematikker bliver ikke italesat og afhjulpet hos vores læger før vi er alvorligt syge. Og selv når de er alvorligt syge er den eneste hjælp medicin.

Jeg oplevede, som så mange andre, at blive affejet med ‘der er intet galt med dig’, da jeg var ved egen læge. Selvom jeg havde været sygemeldt med stress i et halvt år, og nærmest ikke havde oplevet nogen bedring – det var helt normalt. Alt i mig skreg, at han tog fejl.

Da jeg selv sidenhen betalte for en test igennem et privat selskab viste det sig også, at jeg havde en lang række fysiske problematikker som min læge hverken havde set, eller hørt.

Der er behov for flere, der kan hjælpe de mennesker der ligesom jeg, ikke føler at alt skal fikses med en pille. Eller at der skal flere ting til end blot en pille, for at redde et sygt liv. Som ser de fysiske problematikker, ser på de oplevede problematikker i sammenspil med de psykiske problematikker – og jeg vil gerne være én af dem, der kan det.

Fundraiser – jeg har brug for din støtte

Uddannelsen til Health Mentor koster 54.000 kr. Derfor søger jeg støtte til at skaffe disse penge, så jeg kan starte på uddannelsen. Derfor har jeg oprettet fundraiseren påwww.youcaring.com/rejsentilsundhed. Om du kan støtte med 1 kr, 50 kr, 1000 kr, vil alle donationer være enormt modsat, og alle donatorer på over 100 kr. vil få 50% på konsultationer hos mig som Health Mentor når jeg er færdiguddannet og ET HELT ÅR frem.

Da jeg stadig er sygemeldt er jeg ikke i stand til at arbejde for at skaffe disse penge og håber derfor der er nogle gode hjerter derude, som har lyst til at støtte op omkring det.

Tiden det tager at skaffe pengene er det som definerer, hvor lang tid der går før jeg kan starte på uddannelsen. Der er opstart hvert år slut Marts.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.