• No products in the cart.

Blog

Manifestation, og hvordan frygt hindrer os i det liv, vi ønsker.  Du kan sagtens manifestere det liv, du ønsker dig… men måske siger du ofte til dig selv: ‘jeg kan ikke’ efterfulgt af en ‘fordi’ og en masse grunde til, det passer?  Så er dagens video lige noget for dig! Jeg tror ikke længere på ‘jeg kan ikke’. Jeg tror ikke længere på alle de bekymringer man går og har sig, gør noget godt i ens liv. Man KAN nemlig godt lave en manifestation af det liv, du går og drømmer om

Det har selvfølgelig skabt en smule splittelse i mennesker jeg omgår mig med – især dem som lever højt på janteloven og ‘du skal ikke tro du er noget’ eller ‘hvem tror du egentlig du er’ eller ‘hun er sgu da skør hende der’.

Til det kan jeg kun svare, jo, jeg skal tro at jeg er noget – for det er jeg. Jeg er nogen som er her for at leve et lykkeligt liv, og det skal ingen spænde ben for. Hverken du, eller jeg selv. Og om jeg er skør? Ja det kan du da fandengalemig lige love for! Siger du selv til dig selv (…) at du ‘ikke kan’? Så er det på tide at du stopper med det! Se med hvorfor, i videoen nedenfor!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere i din hverdag?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev i menuen til højre. Her vil du få min E-bog helt gratis, fyldt med gode tips, opgaver og opskrifter til at blive et sundere dig! Hvis du godt kan lide min opskrift på kokoskaffe, kan du tjekke mine andre indlæg omkring mad her på bloggen, eller like min side på facebook så du kan følge med i, når jeg ligger noget nyt ud!

Skal jeg vise dig vejen?

Jeg vil gerne hjælpe dig tilbage i balance – og lige nu kan du komme med på mit 12 ugers mentorforløb, BalanceBabes, hvor du lærer at balancere dine hormoner naturligt – og komme tilbage til din sunde krop! Netop nu kan du spare 70% af prisen, og komme med for kun 987,-

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om BalanceBabes her – eller tilmeld dig her!

Comments

 • Avatar
  Hanne Rask / Raskeriet.dk
  11. maj 2018

  Lige præcis. Jeg er helt høj på den slags for tiden, og synes det er skønt at forme mit liv efter det. Det KAN lade sig gøre, det gælder “bare” om at tro, føle, tænke, handle på det, man gerne vil, så kommer magien helt af sig selv…:-).
  Kh Hanne

  reply
  • Avatar
   Zoey
   12. maj 2018

   Hej Hanne, tusind tak for din kommentar. Ja, lige præcis. Det er også noget nyt jeg er begyndt at leve efter – men er du vimmer, det tager kegler!

   reply
 • Avatar
  Susanne Bruun
  18. juni 2018

  Hejsa 🙂

  Jeg glæder mig til at læse og lære med en sund sjæl i et sundt legeme for øje 🙂

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.