Blog

Har du lavt stofskifte, og bliver du bare ved og ved med, at tage på? Den dårlige nyhed er, at det ikke er en undskyldning, for at bare tage på og tage på. Den gode nyhed er, at du rent faktisk godt kan tabe dig.

Vægttab ved lavt stofskifte

Hvis du har lavt stofskifte har du nok prøvet en masse forskellige kure. En meget populær kur er f.eks. Sense – og for mange virker det da også. Lidt, og langsomt.
Problemet med Sense er bare, at selvom at Sense kan hjælpe dig med at tabe dig en smule, så er Sense ikke opbygget på principper som er særligt gavnlige for dine hormoner, og derfor vil den her kur på den lange bane ikke hjælpe dig med at blive sundere, men kun tabe dig en lille smule.

Når du har lavt stofskifte forstår jeg godt, at dit hovedfokus er på, at du gerne vil tabe dig – klart. Men hvad med hjernetågen, hvad med manglen på energi, hvad med muskelsmerterne? Er alle de symptomer ligegyldige?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der faktisk ER en måde at BÅDE tabe sig, men også slippe af med alle de symptomer?

Alle mine forløb er bygget op på at vi skal spise ting, som støtter din krop i at få balancen tilbage i hormonerne. Vægttabet er et bi-produkt af, at leve en hormonbalancerende livsstil – det er simpelthen uundgåeligt. Når din krop er i balance, dine hormoner er i balance, så får du din naturlige, sunde kropsform og slipper af med alle dine symptomer.

Vil du have hjælp til at tabe dig med lavt stofskifte?

Jeg har faktisk lavet en gratis madplan, som præsenterer dig for den hormonbalancerende livsstil.  Det er jo ikke hele løsningen, men det kan forhåbentligt give dig blod på tanden til at starte med at gå i en ny retning. I samme omgang kan du jo så også lige finde ud af, om det er noget du gider at bruge mere tid på, som for eksempel ved mit 3 måneders forløb – “The Thyroid Boost – Stofskiftekuren” som netop er lavet til dig med lavt stofskifte – som bare ikke kan tabe dig.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så smid dem endelig nedenunder blogindlægget her! Jeg glæder mig til at læse dem og svare på alle dine spørgsmål.

Comments

 • Avatar
  Mette
  31. januar 2020

  Hej
  Mette 48 år overgangsalder -har lige fået konstateret for lavt stofskifte
  Har sagt nej til medicin fra lægen
  Øget vægt de sidste år
  Træt med træt på
  Træls hår og negle
  Muskel og ledsmerter
  Blevet selvstændig for tre år siden med økologisk helsekostbutik og kaffebar så har været rimelig presset og stresset med gennemsnitlig 60-70 timers arbejdsuge
  Så hjææææælp:-))))

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.