Blog

Har du lavt stofskifte, og bliver du bare ved og ved med, at tage på? Den dårlige nyhed er, at det ikke er en undskyldning, for at bare tage på og tage på. Den gode nyhed er, at du rent faktisk godt kan tabe dig.

Vægttab ved lavt stofskifte

Hvis du har lavt stofskifte har du nok prøvet en masse forskellige kure. En meget populær kur er f.eks. Sense – og for mange virker det da også. Lidt, og langsomt.
Problemet med Sense er bare, at selvom at Sense kan hjælpe dig med at tabe dig en smule, så er Sense ikke opbygget på principper som er særligt gavnlige for dine hormoner, og derfor vil den her kur på den lange bane ikke hjælpe dig med at blive sundere, men kun tabe dig en lille smule.

Når du har lavt stofskifte forstår jeg godt, at dit hovedfokus er på, at du gerne vil tabe dig – klart. Men hvad med hjernetågen, hvad med manglen på energi, hvad med muskelsmerterne? Er alle de symptomer ligegyldige?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der faktisk ER en måde at BÅDE tabe sig, men også slippe af med alle de symptomer?

Alle mine forløb er bygget op på at vi skal spise ting, som støtter din krop i at få balancen tilbage i hormonerne. Vægttabet er et bi-produkt af, at leve en hormonbalancerende livsstil – det er simpelthen uundgåeligt. Når din krop er i balance, dine hormoner er i balance, så får du din naturlige, sunde kropsform og slipper af med alle dine symptomer.

Skal jeg vise dig vejen?

Jeg vil gerne hjælpe dig tilbage i balance – og lige nu kan du komme med på mit 12 ugers mentorforløb, BalanceBabes, hvor du lærer at balancere dine hormoner naturligt – og komme tilbage til din sunde krop! Netop nu kan du spare 70% af prisen, og komme med for kun 987,-

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om BalanceBabes her – eller tilmeld dig her!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.