• No products in the cart.

Blog

ihj, jeg elsker kokoskaffe! Elsker du også kaffe om morgenen, men vil gerne have et sundt og lidt mere farverigt alternativ til f.eks en almindelig kop kaffe eller café latte – så er den her et must have for dig! For at lave denne opskrift skal du bruge:

Zoey’s kokoskaffe:
– En god, økologisk instantkaffe
– Økologisk kokosmælk
– Økologisk, koldpresset kokosolie

Spice eventuelt lidt op med noget kanel i kokoskaffen! God fornøjelse!

Vil du have flere gode tips til at blive sundere i din hverdag?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev i menuen til højre. Her vil du få min E-bog helt gratis, fyldt med gode tips, opgaver og opskrifter til at blive et sundere dig! Hvis du godt kan lide min opskrift på kokoskaffe, kan du tjekke mine andre indlæg omkring mad her på bloggen, eller like min side på facebook så du kan følge med i, når jeg ligger noget nyt ud!

Comments

  • Avatar
    Susanne
    5. juni 2018

    Ja tak til dit nyhedsbrev og e-bog

    reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.