• No products in the cart.

Blog

Og må jeg lige sige, fedt at du er her, og fedt du gider at læse med i mit liv med keto. For at starte HELT ved starten, så har jeg startet denne blog fordi jeg i løbet af kun et par måneder har set, hvilken fantastisk udvikling det har haft på min krop at spise færre kulhydrater. Denne blog skal ikke eksistere for at jeg skal umyndiggøre kulhydrater i kosten – kulhydrater er fantastiske, smager skønt og har helt sikkert sin funktion her i verden – og især for kvinder. Men når det så er sagt, så har jeg selv kæmpet enormt meget med vægten de seneste par år – og INTET, hverken kalorienedsætning, motion eller noget andet har ændret særlig meget på min vægt, mere end blot et par 500 g. hist og her, som hurtigt kom tilbage. Jeg var faktisk næsten nået dertil hvor jeg tænkte “Kan det seriøst være rigtigt, at jeg i en alder af 28 år simpelthen er nået til det punkt i livet, hvor jeg må affinde mig i, at aldrig blive tilfreds med min krop”. Det var en forfærdelig, og skræmmende tanke – men efter flere års kamp, så det sådan ud.

Over en kop kaffe sad jeg så der, 28 år, fed (okay, altså ikke fed, men med en for høj fedtprocent) og færdig med en veninde, og bekendte min ulykke. “Maria, jeg synes næsten det føles helt umuligt! Intet jeg gør, hjælper.” og Maria, min fitness-stramme-vender-hovedet-på-alle-fyre-der-går-forbi veninde sagde til mig, “Hold op, det kan du sagtens. Du skal bare få din krop til at forbrænde fedt”.

Hvorfor havde jeg aldrig tænkt på det! Ej, alt pjat til side – min venindes pointe var, at så længe at jeg ikke spiser således at kroppen istedet forbrænder kroppens eget fedt – istedet for maden jeg spiste, ville der ikke ske noget. Og det var jo så sandt, og kunne ikke siges meget bedre.

Helt tilfældigt sad jeg denne aften så på YouTube (hvilket overhovedet ikke er tilfældigt, jeg sidder altid på youtube) og faldt over en video med Rachel Aust – australier, beauty og fitness guru, som fortalte, at hun var gået på ‘keto’ og havde tabt sig, helt vildt. Og denne pige var altså TRIMMET som det var, og jeg tænkte at hvis det virkede for RACHEL AUST, så ville det også virke for mig!

Dagen efter valgte jeg derfor at gå ‘Keto’ – og her sidder jeg så, to måneder, 6 kg og 6 % kropsfedt mindre og har det meget bedre med mig selv, mit spejlbillede, mit liv og min kost.

Ketose livsstilen var selvfølgelig ikke en 1-2-3 let løsning, da der er mange ting man skal sætte sig ind i forinden, for at gøre det med stor success. Denne blog vil derfor bestå af alle de ting jeg har lært på min tid i ketose, mine yndlingsressourcer, yndlingsopskrifter, mine mål, mine op og nedture – for dem er der bestemt også. Jeg håber at i har lyst til at følge med – og hvis i har nogle spørgsmål skal i bare smide mig en kommentar!

Kærlighed og bacon herfra!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.