• No products in the cart.

Blog

Min grønne smothies har gjort en kæmpe forskel, samt mit daglige indtag af diverse rå grønt… Jeg kunne mærke for nogle år siden, at min krop var i vitamin og mineral underskud. Jeg var modtagelig for alle virusser, bakterier. Min psyke led enormt under det pres, min krop manglede.

Smothies var en start, og rejsen er kun begyndt. Fik en meget kærlig håndsrækning fra Zoey Leonoora Bjerre, som fik mig til at se, at jeg var vigtig. At ALT hvad jeg indtog, havde en enorm betydning, helt på celle niveau.

Zoey kører et forløb der hedder The Feel God Effect, og i den investering starter jeg med at forme min fremtid. Kosten betyder så meget, men også helheden. Balancen i psyken og fysiken, helhedsbilledet er hendes styrke, samt troværdigheden og hendes engagement for at sikre hendes kunders succes til en sundere livsstil.

Jeg er så taknemmelig og ydmyg overfor disse behandlere, coach, guides og ikke mindst imspirations kilder, som er fyldt med empati og forståelse for alle os i gruppen, som hver især har meget forskellige udfordringer. Kan helt klart anbefale Soul Space Sisters som en tease til en mere målrettet indsats, som The Feel God Effect er ❤

Sofie Søgart

Deltager på The Feel Good Effect 2018

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.