• No products in the cart.

Blog

Hvis du leder efter et kvikfix, eller et nøglefærdigt forløb, til vægttab, så er Zoey ikke stedet for dig.

Derimod er Zoey den rette person, hvis du er villig til at bruge din tid på, at gå holistisk til værks, spise rigtigt – og nok – kikke lidt på dig selv og dine vaner samt tro på, at det kan lade sig gøre.

Zoey er så vigtig, hun har nemlig den fornødne viden – og det er ikke så lidt, til at vide, hvad der er bedst til og for dig – ikke mindst fordi hun har været der selv.  Hun siger ikke ALTID det du helst vil hører, men er ærlig og kærlig. Hun er kort sagt, en ven i nøden der forholder sig til DIG og du kan skrive hvis du er i tvivl om et eller andet. Du kommer ikke til at vente længe på respons.

Jeg har talt med Zoey et par gange og det har sporet mig den rigtige vej. Jeg lider af for lavt stofskifte, – nu på 30 år. På bare 4 md. har jeg det bedre i kroppen, min mave fungerer og min hud er bedre. Behøver ikke længere spise receptpligtig medicin mod mavesyre og vægten går også ned, dog meget langsomt.  

Efter 4.5 måneders kendskab til Zoey og hendes tilgang til hormonbaserende kost er jeg blevet 6.5 kg lettere.

Jeg vil på det varmeste anbefale alle der ønsker at være gode ved sig selv, ren kostmæssigt, at kontakte Zoey, så kan I sammen finde ud af hvilket forløb der passer bedst til dig.

LILI

1:1 Klient

Comments

 • Avatar
  Jeannette Rubin
  27. juni 2020

  Hej Zoey.

  Jeg har lavt stofskifte, spiser sundt og dyrkerrwgel mæssigt motion, men hvis jeg ikke tænker over hvad jeg indtager, tager jeg på i vægt.
  Jeg er i medicinsk behandling for lavt stofskifte.
  Jeg er interesseret i din kostplan og et 3 mdr forløb.
  Jeannette Jacobsen

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.