• No products in the cart.

Blog

Hvorfor du skal HOLDE DIG LANGT VÆK fra slankekure 😱

Kære du. Tro mig, jeg forstår hvorfor du måske desparat prøver den ene slankekur efter den næste, fordi vægten og spejlbilledet ikke er det, den har været.
Du får ingen had fra mig om at du skal ‘elske dig selv som du er nu’ – selvom, det skal du selvfølgelig også
Men jeg erkender, at utilfredshed med ens udseende, kan fylde meget i tilværelsen. Det er okay, og det kan jeg sagtens forstå.

Du kan sagtens tabe dig – men det skal ikke være med en slankekur.

Du er ikke en computer.
Let’s try again.
💃 Du er et menneske – ikke en computer.

og hvorfor siger jeg så lige det? Du er unik, din krop er unik, din krops behov er unik. Selvfølgelig er der nogle ting vi kan blive enige om, i forhold til, at vi alle sammen ved at sukker ikke er god, og måske skal du holde dig fra mcdonalds. Men INGEN løsning passer til alle. Derfor beder jeg dig inderligt – lad VÆRE med at gå på en slankekur eller gå til en diætist.

Hos en diætist tager de ikke hensyn til din krops genetik, din sygdomshistorie, dit lave stofskifte, dit høje kortisol nivea – alle disse ting påvirker din krop, og hvordan du har det.
Det er ALPHA og omega at ÅRSAGEN til at du er blevet overvægtig bliver adresseret, for ellers bliver du ved med – som du sikkert har oplevet – at tabe et par kilo, og så tage det hele på igen.
Og igen. Og igen.
Så, synes du, det er på tide at behandle årsagen frem for symptomet?
Smid en emoji og lov dig selv og din skønne krop, at du vil stoppe med at behandle den som en computer

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.