Blog

Der findes forskellige vægttabstyper – vidste du det?

Hvis du har prøvet den ene kur efter den anden ligesom jeg gjorde… Så ved du også hvor f*cking svært det føles – at intet bare sker.
Man føler at man gør alle de rigtige ting, og man kan maks tabe sig et par kilo… Som man altså tager på igen, relativt hurtigt.
Det er nærmest ligegyldigt, at du har trænet hver anden dag i de sidste to måneder. Vægten er måske rykket sig halvandet kilo. To, måske.
Lyder det som noget du har prøvet? Så vidste du måske ikke, at der er forskellige vægttabstyper.

 

Hvorfor har det indflydelse hvilken vægttabstype, du har?

Du har måske en veninde – lad os kalde hende Anne. Huhn har måske tabt sig 10 kg – bare ved at stoppe med at drikke cola. Mens du følger alle sundhedsstyrelsens råd til punkt og prikke, spiser en balanceret mad, forkæler sjældent dig selv med junkfood… Men Anne, hun kan. Hun er nemlig sådan en vægttabstype, som taber sig mega let. Men alles kroppe fungerer forskelligt, det gør din også.

Jeg har lavet en gratis generel madplan, som virker for langt de fleste… eller – faktisk virker den for alle, fordi den hjælper dig med at booste din forbrænding og heale din krop. Den fungerer ikke efter et princip om at kalorier skal tælles, men at din krop skal heale. Men selvom den virker, så er det altså ikke den metode jeg bruger, når jeg skal hjælpe kvinder med lavt stofskifte med at tabe sig… Men i mine programmer som The Thyroid Boost – Stofskiftekuren går jeg i dybden og tester dig, og finder ud af, præcist hvilken vægttabsgruppe du har. Din vægttabsgruppe vurderer hvordan dit næringsforhold skal ligge, for at du taber dig hurtigst, samtidig med at du healer din krop og dine hormoner.

 

Lige om lidt løfter jeg sløret for den metode jeg bruger for, at finde ud af hvilken vægttabsgruppe, du tilhører.

Det bliver en gratis tests som du kun kan få adgang til, ved at være skrevet op på mit nyhedsbrev. Som et lille plus oven i hatten, får du også min gratis madplan, når du skriver dig op ❤️Du skriver dig op lige her! Så får du besked, så snart at quizzen går live 😍

 

Har du prøvet den ene slankekur efter den anden uden at få vedvarende resultater? Smid en kommentar – hvilke har du prøvet og hvad tænkte du om dem?

Comments

 • Avatar
  Birgitte
  30. december 2019

  Ja det har jeg. MEN NU SKAL det lykkes.🤗

  reply
 • Avatar
  Birgitte
  30. december 2019

  Mangler madplan. og skal der ikke skrives en plan? Jeg starter d.1/01-2020

  reply
 • Avatar
  Inger
  30. december 2019

  Nøjjj, jeg kan næsten ikke vente

  reply
 • Avatar
  Inger
  30. december 2019

  Glæder mig

  reply
 • Avatar
  Inger
  30. december 2019

  Venter i spønding😊

  reply
 • Avatar
  Inger
  30. december 2019

  Uha der er noget at se fremtil

  reply
 • Avatar
  Inger
  30. december 2019

  Er det mon rent fup?😳

  reply
 • Avatar
  Linda Larsen
  30. december 2019

  Ja tak.

  reply
 • Avatar
  Linda Larsen
  30. december 2019

  Ja tak

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.