Blog

Min rejse på hormonforløb! Igår var jeg til anden undervisningsgang på Curra Me (partnerlink). Jeg skal være ærlig at sige, at efter anden undervisningsgang (men min første deltagelse) af Chloe Bjoerks hormonforløb, kan jeg godt forstå meget af de gode anmeldelser, Curra Me har fået for forløbet.

Dagens forløb handlende, blandt andet, om vigtigheden af kosttilskud. Hvad hvilke kosttilskud kan bruges til, hvilke man skal bruge hvis man dealer med bestemte problematikker, samt hvordan Leptin og Ghrelin virker i vores krop. Herudover var vi også forbi tarmenes funktion! Tarmene er jo det nye sort indenfor sundhed!

Hormonforløb med fokus på deltagerne

Selvom at Chloe selvfølgelig havde sit fokus omkring de ting, der skulle snakkes om, så var der rig mulighed for at hver enkelte deltager kunne spørge ind. Derfor tog en stor del af kursusdelen udgangspunkt i, hvilke problematikker, deltagerne oplevede. Kurset føles i stor grad som et åbent forum, som tager udgangspunkt i hver enkelte deltager – og der er ikke nogle problematikker som ikke kan vendes.

Selvkærlighed

En vigtig del af kurset er tydeligt temaet ‘selvkærlighed’. En rejse mod balance i hormonerne, men bestemt også i livet og sjælen. Chloe sagde noget meget smukt, som bed fast i mig. For det første snakkede hun om, at selvkærlighed handlede om at have tillid, tro og tålmod til, at kroppen selv kunne finde sin rigtige plads og form, hvis vi spiser efter Curra Me – livsstilen. Og at vi simpelthen skulle smide vægten ud, fordi

Det mindst selvkærlige man kan gøre er, at stille sig op på en vægt og lade et tal definere, hvordan man skal have det med sig selv.

Hold nu op – hvor er det smukt og sandt sagt. Herudover sagde Chloe også, at når vi syntes at det var svært at tage de sunde valg, eller svært, at få spist – så skulle vi være vores egen mor. Det er ikke svært for os at være kærlige, tålmodige, beskyttende og gode mod vores børn. Vores kæreste, eller vores venner. Det er let. Og det er fandeme vigtigt, at vi kan gøre det for os selv også. Hvad ville vi ikke sige til vores veninde hvis hun sagde ‘jeg er for tyk’?

Vi ville sige, nej, du er perfekt som du er. Hvad ville vi sige til vores barn, når de hellere vil have McDonalds og milkshake? Vi siger nej, det skal du ikke have, fordi vi ved at det er usundt for dem. Det er let at gøre det bedste for andre – men sværere at gøre for os selv. Så er det skide godt, at vi har Chloe til at lære os det!

Lækker mad!

Udover det fantastiske kursusindhold og dejligt selskab, var maden også helt i top. Alt sammen sundt, og sindssygt lækkert! På billedet ser i dagens dessert – det smagte præcist ligesom chokolademousse, så rig og lækker! Tjek Chloe’s opskrift på chokomoussen 🙂

Har du også været på Chloe’s forløb eller har du overvejet at få balance i hormonerne selv? Lad endelig høre fra dig! I mellemtiden inden jeg skriver noget mere om hormonforløbet, så kan du læse lidt mere jeg har skrevet om hormon balancerende kost her.

Hvis du gerne vil se når jeg skriver nye indlæg, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.