VIP Transformation

VIP Transformation forløbet er for dig, som er 100% klar til at tage din sundhed og dit mindset alvorligt. Du skal være klar til at gøre det der skal til, og jeg vil vise dig vejen du skal gå, og støtte dig igennem hele rejsen, tilbage til balance. Lider du af hormonubalancer, lavt stofskifte, PCOS, stress, depression eller angst? Vil du ud af det? Og er du klar til at gøre det, der skal til? VIP Transformation er et forløb, jeg kun udbyder begrænsede pladser, til netop de kvinder som er klar til at tage deres liv ved hornene. Hvis du ikke er klar til at gøre det der skal til, så er det her forløb ikke noget for dig. Hvis du derimod er fuldstændig klar til at tage dette skridt, så kan jeg love dig, at du kan komme tilbage til balance med min hjælp. Jeg tager kun et begrænset antal kvinder ind til disse 1:1 coachingforløb, derfor skal du sende en ansøgning for, at blive taget i betragtning til VIP Transformation forløbet.

holistisk behandling forløb

VIP Transformation forløbet er til dig som

Et af de mest typiske symptomer på ubalance i kroppen er overvægt - og enormt svært ved at kunne tabe sig. Enormt mange føler at dette skyldes - for eksempel - deres lave stofskifte eller deres PCOS. Heldigvis kan du SAGTENS tabe dig de forbistrede kilo ved at balancere dine hormoner. På VIP hormonbalance bliver du undervist i hvilke valg du skal tage, for at få din sunde krop tilbage.

Er du SÅ klar til at slippe din hjernetåge, og din mangel på koncentration? Bare rolig, der er intet galt med dig - og det kan sagtens komme i orden. Vi har simpelthen bare ikke lært sammenhængen mellem vores hormoner og rodet i vores hovede. Tro mig, det hænger sammen. Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan vi rykke på din træthed. UANSET hvorfor du har fået hjernetåge, kan vi få dig tilbage til klarhed! På forløbet får du alle værktøjer til at komme op på 100%

Er du totalt færdig med dårlig selvtillid, negativ indre-snak, mangel på kærlighed og had når du ser dig selv i spejlet? Er du klar til at leve med kæmpe velvære, masser af kærlighed til dig selv, en følelse af succes og et smil på læben, når du ser dig selv i spejlet? I VIP hormonbalance-forløbet arbejder vi både med det ydre, men også med alt det indre. I dette forløb når vi frem til, og udsletter alle dine negative tankemønstre.

Ved du godt, at den måde du har levet på, ikke gør dig noget godt, og er du klar til at slippe den vej, og klar til at sige 'JA TAK' til at have det fantastisk med dig selv? Er du klar til at gøre noget nyt, gå ud af en vej baseret på at lytte til din krops behov, klar til at gøre det, som din krop har brug for? Er du totalt klar på at fylde din krop op med næring indefra, klar til at elske dig selv, klar til at se dit liv forvandle sig? Er du klar til at leve dit drømmeliv?

Er du træt af at gå rundt med den samme trommerum i dit hovede, og er du klar til, at arbejde 100% med, at få dit mindset i orden? Vil du gerne kunne se på dig selv i spejlet og være glad og lykkelig? Vil du gerne være i stand til at gå efter de ting du vil have i dit liv, uden at tvivle på dig selv?

Giver du for meget af dig selv? Lader du andre træde på dig? Værdsætter dine medmennesker ikke de ting du gør for dem? Vi er nød til, at bevidst arbejde med os selv, for at kunne finde balance i forhold til vores relationer til andre. Lær hvordan du skaber givende relationer, frem for dem der dræner dig.

Føler du aldrig, at du har nok penge, og forstår du ikke hvorfor? Går der et jag igennem dig, hver gang du får en regning? Har du aldrig råd til at købe de ting du ønsker dig, og føler du, at du er nød til at slave for dine penge? Så er det på tide at arbejde med dit pengemindset.

Sidst men ikke mindst, så er det her forløb for dig, som er dødtræt af at leve et andengradsliv, hvor du aldrig helt føler dig lykkelig. I VIP Transformation forløbet transformerer vi dit liv, så du ikke længere lever et gråt liv, men et, du er lykkelig for at vågne op til hver dag.

Invisteringen

VIP hormonnbalance forløbene er opdelt i månedsbasis. Hvor langt forløbet skal vare, kommer an på dine problematikker. Jeg optager ikke nogen til VIP hormonbalance, som f.eks. har så mange problematikker, at det vil tage 6 måneder at udrede - og du kun kan tage et 1 månedsforløb. ALLE klienter på VIP hormonbalance forløbet skal komme i mål. Derfor optager jeg kun kvinder, hvor vi kan blive enige om længden. Er der færre problematikker, så vil vi kunne klare det med et kortere forløb, og hvis der er mange, skal det være længere.
 • Gamechanger
 • $ 8227
  DKK
  • 3 måneders holistisk coaching forløb.
  • Det hele foregår live online – med coaching hver anden uge, hvor vi gennemgår dit liv punkt for punkt.
  • Vi arbejder igennem alle dine fysiske problematikker, men også alle de mentale, som holder dig tilbage fra at leve det liv du drømmer om og fortjener.

   

Ansøg om at komme i betragtning til et 1:1 VIP Transformation forløb

Ved at klikke denne, godtager du sidens privatpolitik

Vidste du at?

Hormonproblematikker breder sig over mange områder. Stort set hele vores krop er styret af vores hormonsystem, og derfor er det simpelthen alpha og omega, at der er balance på vores hormoner. Hvis ikke vi har dette, udvikler vi problematikker som stress, binyretræthed, menstruationssmerter, endometriose, PCOS, infertilitet, højt stofskifte, lavt stofskifte, hashimotos - listen er nærmest uendelig.

Vidste du, at en kvart million kvinder i Danmark, lider af lavt stofskifte? Vidste du så også, at halvdelen af dem faktisk slet ikke VED at de lider af lavt stofskifte, fordi vores læge ikke spotter det fra symptomerne, og får lavet de nødvendige tests? Vidste du, at selvom du går til lægen og de tager en test på dit TSH er det ikke nok for at vurdere, om du lider af lavt stofskifte?

Hver 5. kvinde i Danmark lever med PCO. Denne tilstand skaber enormt mange problematikker, hvoraf overvækst af hår, acne, problemer med at blive gravid og tendenser til overvægt blot er et par af dem. Det er muligt at behandle med livsstilsændringer og balancerende kosttilskud, men oftest må kvinder søge langt for at finde den rigtige løsning, der virker for dem. Oftest uden særlig megen hjælp fra deres læge.

Op mod 20% af alle par oplever, at være ufrivilligt barnløse. Når man står i den situation kan det være svært at få andet svar hos lægen, andet end at man må vente - og når man har ventet nok, kan man medicinsk hjælp. Hvad så mange læger ikke fortæller, ud over 'stop med at ryge og drikke' er, at du kan gøre SÅ meget for at forbedre dine chancer for at blive gravid, igennem din livsstil!

Lever du med uregelmæssig menstruation, svære menstruationssmerter, bløder overdrevent meget, endometriose eller er du måske i din overgangsalder og oplever gener ved dette? Mange kvinder tror faktisk, at alle disse problematikker er naturlige, og blot en del af at være kvinde. Dette er overhovedet ikke tilfældet!