Er det nu, vi skal have dig i hormonbalance?

Hormonubalancer er et problem, som så mange kvinder i Danmark enten døjer med, eller kommer til at døje med i deres levetid. Netop derfor skulle man tro, at dette var en problematik som vi blev oplyste om, og undervist i, hvordan vi kan undgå at disse problemer opstår. Hos Rejsen til Sundhed tager jeg dig i hånden og viser dig, hvordan du får din krop tilbage i balance.

holistisk behandling forløb

Kan du sige 'JA TAK'?

Et af de mest typiske symptomer på ubalance i kroppen er overvægt - og enormt svært ved at kunne tabe sig. Enormt mange føler at dette skyldes - for eksempel - deres lave stofskifte eller deres PCOS. Heldigvis kan du SAGTENS tabe dig de forbistrede kilo ved at balancere dine hormoner. Når du spiser og lever efter, at få balance i dine hormoner, så finder din krop sin egen naturlige, sunde form, hvor du ser smuk og sund ud - uden problemer!

Er du SÅ klar til at slippe din hjernetåge, og din mangel på koncentration? Bare rolig, der er intet galt med dig - og det kan sagtens komme i orden. Vi har simpelthen bare ikke lært sammenhængen mellem vores hormoner og rodet i vores hovede. Tro mig, det hænger sammen. Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan vi rykke på din træthed. UANSET hvorfor du har fået hjernetåge, kan vi få dig tilbage til klarhed!

Er du totalt færdig med dårlig selvtillid, negativ indre-snak, mangel på kærlighed og had når du ser dig selv i spejlet? Er du klar til at leve med kæmpe velvære, masser af kærlighed til dig selv, en følelse af succes og et smil på læben, når du ser dig selv i spejlet? I hormonbalance-forløbet arbejder vi både med det ydre, men også med alt det indre! Hvis du er klar til at slippe dit selvhad, så er dette forløbet for dig.

Ved du godt, at den måde du har levet på, ikke gør dig noget godt, og er du klar til at slippe den vej, og klar til at sige 'JA TAK' til at have det fantastisk med dig selv? Er du klar til at gøre noget nyt, gå ud af en vej baseret på at lytte til din krops behov, klar til at gøre det, som din krop har brug for? Er du totalt klar på at fylde din krop op med næring indefra, klar til at elske dig selv, klar til at se dit liv forvandle sig? Så er forløbet her helt sikkert noget for dig!

Vil du også være en Holistic Living Babe?

Er du klar til at sige 'NEJ TAK' til overvægt, appelsinhud, lavt stofskifte, infertilitet - og klar til at sige 'JA TAK' til at finde din indre gudinde?
1

Er jeg den rette?

Jeg forstår, at for at du invisterer din tid og dine penge i et forløb, skal du være hundrede procent sikker på, om at jeg er den rette partner til at vise dig vejen ud af dine symptomer. Derfor tilbyder jeg en gratis afklaringssamtale enten live eller over skype, så du kan mærke efter om jeg er den rette guide for dig! Bestil sparringssessionen i bunden af denne side.

2

Du skal være klar!

For at vi kan rykke dig derhen, hvor du er 100% i balance, opnår din drømmevægt, kan tænke klart eller blive gravid - er det nødvendigt at DU er klar til at gøre det, der skal til. Dette er ikke et quickfix, men en langsigtet løsning, og for at det virker kræver det at du er 100% indstillet på, at arbejde sammen med mig, så vi kan få dig derhen hvor du drømmer om at være.

3

Do the work

Intet forløb er ens, fordi alle mine klienter er forskellige. Nogle har behov for at tales ved hver anden dag, og andre har behov for at mødes en gang om måneden. Derfor skal vi finde et forløb som passer til dig, dit behov, og hvad der skal til, for at du kan åbne dine mål!

Invisteringen

Mine forløb er simple. Ud fra vores foregående samtale vælger du, hvilken af disse længder passer til dig, og dit behov. I disse pakker er der ikke indskrevet et bestemt antal samtaler per måned, fordi det simpelthen kommer an på, hvor stort dit behov for sparring er. I den tid du er tilknyttet mig, har du altid fri tilgang til mig - så har du behov for sparing en gang om ugen, en gang om måneden, 3 gange om måneden online, så er jeg der for dig. Det er sådan jeg sikrer mig at alle mine klienter når i mål.
 • Startskuddet
 • $ 1389
  DKK
  • Personlig kosttilskudsliste
  • E-bog
  • En måneds Hormonbalance – forløb.
  • Hermed fri sundhedscoaching, sparring og undervisning i løbet af en måned. Al coaching kan foregå live i København, over Skype eller over telefon.
  • Dit udbytte: et skub i den rigtige retning, hjælp til implementering af ny livsstil, forbedring af din livsstil. Til dig som egentlig har godt styr på det, men lige har brug for at skrue lidt mere op for dit fantastiske liv.
 • Gamechanger
 • $ 3747
  DKK
  • Personlig kosttilskudsliste
  • E-bog
  • 3 måneders coachingforløb, inklusiv ernæringsundervisning og behandlingsplan. Antallet af coaching sessioner afhænger af dit behov – du har fri coaching undervejs på hele forløbet. Coaching kan foregå live i København, over Skype eller over telefonen.
  • Dit resultat: MARKANT bedre hormonbalance, 100% sikkert vægttab, større overskud, mindre træthed, større selvværd og klarhed i dit skønne hovede!
 • Fuld balance
 • $ 7545
  DKK
  • Personlig kosttilskudsliste
  • E-bog
  • 6 måneders 1:1 coaching. inklusiv ernæringsvejledning samt behandlingsplan.
  • Antallet af coaching sessioner er ikke fastlagt, det kommer an på den enkeltes behov. Coaching kan foregå live i københavn, over skype eller over telefonen.
  • Dit resultat: Totalt balance, overskud, tilbage til din målvægt, du har genfundet energi og livslys, har fundet frem til din egen indre gudinde. Du er i total balance!

Nyhedsbrev

Vil du have en introduktion til hvordan du kan balancere dine hormoner med maden du spiser? Her kan du få min E-bog ‘Sundhedsguiden’ til 0 DKK (værdi 99 DKK)? Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag guiden, gode sundhedsråd, rabatter på sessioner og meget mere! Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet godkender du min privatspolitik – jeg bruger ikke din data til andet end at sende dig nyhedsbrev. Efter du har skrevet dig op, modtager du en mail, hvorpå du skal godkende at jeg må sende dig mails 🙂


Vidste du at?

Hormonproblematikker breder sig over mange områder. Stort set hele vores krop er styret af vores hormonsystem, og derfor er det simpelthen alpha og omega, at der er balance på vores hormoner. Hvis ikke vi har dette, udvikler vi problematikker som stress, binyretræthed, menstruationssmerter, endometriose, PCOS, infertilitet, højt stofskifte, lavt stofskifte, hashimotos - listen er nærmest uendelig.

Vidste du, at en kvart million kvinder i Danmark, lider af lavt stofskifte? Vidste du så også, at halvdelen af dem faktisk slet ikke VED at de lider af lavt stofskifte, fordi vores læge ikke spotter det fra symptomerne, og får lavet de nødvendige tests? Vidste du, at selvom du går til lægen og de tager en test på dit TSH er det ikke nok for at vurdere, om du lider af lavt stofskifte?

Hver 5. kvinde i Danmark lever med PCO. Denne tilstand skaber enormt mange problematikker, hvoraf overvækst af hår, acne, problemer med at blive gravid og tendenser til overvægt blot er et par af dem. Det er muligt at behandle med livsstilsændringer og balancerende kosttilskud, men oftest må kvinder søge langt for at finde den rigtige løsning, der virker for dem. Oftest uden særlig megen hjælp fra deres læge.

Op mod 20% af alle par oplever, at være ufrivilligt barnløse. Når man står i den situation kan det være svært at få andet svar hos lægen, andet end at man må vente - og når man har ventet nok, kan man medicinsk hjælp. Hvad så mange læger ikke fortæller, ud over 'stop med at ryge og drikke' er, at du kan gøre SÅ meget for at forbedre dine chancer for at blive gravid, igennem din livsstil!

Lever du med uregelmæssig menstruation, svære menstruationssmerter, bløder overdrevent meget, endometriose eller er du måske i din overgangsalder og oplever gener ved dette? Mange kvinder tror faktisk, at alle disse problematikker er naturlige, og blot en del af at være kvinde. Dette er overhovedet ikke tilfældet!