Blog

alternativ behandler

Jeg vil simpelthen være holistisk behandler, der er ingen vej uden om. Jeg føler, at min rejse herhen har været lang, men et sted fuldstændig uundgåelig.  Jeg har i mit liv bevæget mig i en retning, som ikke har været rigtig for mig, og det var simpelthen derfor at jeg gik ned med stress to gange. Fordi det, jeg lavede i mit liv, ikke gav nogen dybere human, spirituel mening. Jeg føler simpelthen jeg er sat på den her jord for at kunne hjælpe andre, der har det svært.

Alternativ behandling

Den dag, jeg for alvor fik øjnene op for den alternative og holistiske behandlingsvej var, da jeg midt i min stress var sikker på, at der var noget andet galt, end blot stress. Jeg havde haft stress før, men min krop opførte sig anderledes. Og den kom sig også meget anderledes og langsommere, end den gjorde sidste gang jeg havde stress – selvom at jeg var MEGET MERE STRESSET første gang jeg gik ned med stress. Jeg undersøgte på nettet, og fandt frem til termet binyretræthed og tænkte, gud, det er det jeg har.

Lægeverden anerkender ikke binyretræthed

Det første jeg gjorde var at gå til min læge, som ikke engang vidste hvad binyretræthed var. Han sagde at hvis jeg havde noget med binyrene, så ville han kunne se det på mine blodprøver. Sidenhen har jeg fundet ud af, at blodprøver kun viser noget med binyrene, hvis man er KRONISK SYG. Det vil sige, hvis man har fået Addisons. Og hvis man går ubehandlet hen med binyretræthed, så er det dér man ender. Jeg måtte se i øjnene, at min læge ikke ville lave de tests som jeg synes jeg burde have lavet (DUTCH testen, som tjekker ens hormonsystem) – og jeg måtte opgive at få hjælp fra den etablerede lægeverden.

Holistisk behandler i København

Jeg begyndte herefter at søge med lys og lygte efter en holistisk behandler i København, som anerkender binyretræthed. Og selv indenfor den alternative behandlerverden fandt jeg, at ikke alle kendte til udtrykket. Heldigvis endte jeg til sidst hos en super skøn og kompetent behandler, som fik mig på rette spor og hjalp mig videre til min næste kapitel. Stressen er ikke helt overstået endnu, men dag for dag oplever jeg, at jeg bliver stærkere, at jeg kan holde til mere – men bedst af alt, at jeg har fundet mig selv.

Mine livstilsændringer ændrede mit liv

Den rejse jeg kom på, har simpelthen ændret mig. Eller et eller sted er jeg ikke ændret, jeg har bare fundet frem til det jeg skal, og det der er vigtigt for mig – og det er at hjælpe og se andre, som jeg er blevet hjulpet og set. Jeg ved, at jeg altid har haft en unik evne til at se ind i folk og italesætte hvad de havde brug for. Den evne, min intuition har jeg hemmeligt kaldt ‘min superkræft’. Men netop dén er det, som vil hjælpe mig med at blive en holistisk behandler, som kan hjælpe andre.

Jeg vil kunne tilbyde behandling til folk der er i ubalance

Jeg brænder især for at kunne hjælpe folk, der kæmper med depression, angst og stress og gerne vil undgå medicin, eller støtte deres krop så godt de kan, mens de tager medicinen. Jeg vil gerne hjælpe kvinder med at finde hormonbalance. Kvinder med hormonproblemer, herunder fertilitetsproblemer, binyretræthed, PCOS, for højt og for lavt stofskifte. Jeg vil gerne hjælpe folk der, ligesom jeg gjorde, kæmpede imod deres krop for at tabe sig – uden held. Jeg vil gerne hjælpe folk, som ikke føler sig set eller hørt af den traditionelle lægeverden, ligesom jeg ikke gjorde.

Jeg springer ud i livet som Health Mentor

Jeg har netop meldt mig til en uddannelse som holistisk behandler. Denne her uddannelse er hos Curra Me – som jeg også har gået på hormonforløbet hos. Jeg glæder mig helt vildt til at bruge et helt år sammen med Chloe og Frederik. Selvom jeg ikke er stressfri endnu, føler jeg, at jeg nærmest ikke kan leve uden dét. Det er simpelthen det jeg skal, det er jeg overhovedet ikke i tvivl om. Det har været en enorm svær beslutning – fordi jeg netop ikke er stressfri endnu. Men samtidig føler jeg simpelthen, at jeg mister mig selv, hvis jeg lader være med at gøre det. Jeg må fortsætte på min vej, den vej som føles rigtig for mig. Det er det eneste rigtige at gøre. At lytte til sit hjerte.

Vil du følge med i Rejsen til Sundhed?

På min instagram finder du gode råd til sunde retter og glimt fra mit liv. Følger du min facebook får du som den første besked når jeg skriver nye indlæg. Det vil også være her du kan finde rabatter, når jeg opstarter for mine 1:1 sektioner. Her på bloggen vil der være forskellige tips til et bedre og sundere liv!

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her. Du kan også sende mig en mail på sarah@rejsentilsundhed.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.