Rejsen til Sundhed

Velkommen til Rejsen til Sundhed. Mit navn er Zoey, og det er min store drøm, at hjælpe så mange som muligt med deres sundhedsrejse. Sprede ordet - Du kan blive rask naturligt. Jeg er en holistisk behandler, som går til kroppen og sygdom med det udgangspunkt, at alting hænger sammen. Jeg tror på alle symptomer behandles bedst ved at kigge på hele billedet, kroppen, sind og sjæl. I mine behandlinger indgår både kostvejledning, kosttilskud, urtemedicin, kropsterapi, homøpati, coaching og ampulkure. Alle behandlingsforløb bliver skræddersyet til hver enkelte, så vi bedst rammer netop DINE problematikker.

Forløb

Har du nogle problematikker, men er ikke sikker på om jeg kan hjælpe? Nedenfor kan du læse lidt om de ekspertiseområder jeg arbejder i!
BalanceBabe

BalanceBabe er mit fantastiske gruppeforløb til dig, som ønsker at få 100% balance i dine hormoner og elsker den fede energi der er, når kvinder arbejder sammen! På dette forløb bliver du undervist i hvordan du balancerer dine hormoner 100% naturligt i et intersivt forløb sammen med andre kvinder, i 3 hele måneder, hvor du løbende modtager live undervisning og undervisningsmateriale. Sammentidigt har du støtte fra mig samt din gruppe - vi griber hinanden, når nogen falder. Er du klar til at blive en BalanceBabe?

Udrensning

Hvis du egentlig generelt set har det okay, men stadigvæk føler lidt problematikker i form af hovedpiner, dårlig søvn, intet overskud, træthed på mærkelige tidspunkter, så skriger din krop på udrensning. Det kan være igennem kost og kosttilskud, og hvis du vil give din krop lidt ekstra, så giv et kæmpe skub med ampulkur!

Zoey - holistisk behandler & krudt-i-røven kvinde

Hej med dig, og fedt at du er her! Mit navn er Zoey, og jeg vil mega gerne hjælpe dig med at slippe overvægt, slippe stress, hjernetåge, hormonubalancer, hjælpe dig med at blive gravid... Faktisk brænder jeg generelt for at hjælpe kvinder med at balancere deres hormoner, og slippe alle de symptomer som kommer til UDTRYK, når hormonsystemet er helt gak. Jeg skal være ærlig, jeg er ikke opvokset i et sundt hjem. Pasta og sovs på bordet hver aften, chips og cola til 'hygge'. Og det er jo altid hyggeligt! Jeg havde høje ambitioner, og er selv gået ned med stress to gange, før jeg fyldte 30. Her lærte jeg, på den rigtig hårde måde, hvordan man får det, når ens hormoner ikke er i balance. Jeg havde ingen anelse om at den måde jeg levede på, skabte kæmpe ravage i mit liv. Før jeg, ved et kæmpe tilfælde, mødte en kvinde som hjalp mig ændre på det. Og dér vidste jeg - den kvinde vil jeg gerne være for andre. Det har naturligvis været en lang rejse, men rimelig hurtigt kunne jeg mærke at der var noget her som kaldte på mig. Det blev min livs fedeste, livsændrende og omvæltende rejse - og den rejse vil jeg gerne tage dig med på. Dit liv kan så meget mere, end du tror!

Ved fysiske blokader eller lagring af affaldsstoffer i fedtvævet bruges kropsterapi til at løsne og lindre. Kropsterapi gives som supplement til 1:1 forløb og enkelte sessioner. Kropsterapi består af massage og akupressur.

I mine sessioner vil der altid blive kigget på ernæring. Hvordan du bedst kan støtte op omkring din krop, i stedet for at nedbryde igennem maden. Der bliver altid taget højde for hvor den enkelte er - men jeg vil aldrig sige til dig 'spis som du lyster!' - med mindre, selvfølgelig, at du spiser efter mine principper i forvejen 😉

Vi får slet ikke nok næring igennem maden. Derfor er kosttilskud og i nogle tilfælde, urtemedicin nødvendig for at hjælpe kroppen af med sygdomme og belastninger. I alle forløb og sessioner er kosttilskud et nødvendigt middel til at få dig i mål.

Skal vi støtte ekstra op med udrensningen, så inddrager vi ampulkur og homøopati. Disse kan hjælpe ekstra med at udrense og bygge op, og er et must, minimum en gang om året. Ved at bruge ampulkuren får vi renset ud og støttet præcist i din problematik.

Nyhedsbrev

Vil du også gerne lære at blive rask naturligt? Her kan du få min E-bog ‘Sundhedsguiden’ til 0 DKK (værdi 99 DKK)? Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag guiden, gode sundhedsråd, rabatter på sessioner og meget mere! Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet godkender du min privatspolitik – jeg bruger ikke din data til andet end at sende dig nyhedsbrev. Efter du har skrevet dig op, modtager du en mail, hvorpå du skal godkende at jeg må sende dig mails 🙂