• No products in the cart.

Blog

Har du for eksempel hørt dig selv sige…

🙍‍♂️ “Jeg vil gerne, men min mand siger jeg ikke må” 

🍓
“Jeg vil gerne men min familie er ikke med på en livsstilsændring”💵 “Jeg ville gerne, men jeg har ikke råd”

🍔 “Jeg prøver, men mine venner får mig hele tiden til at spise usunde ting”

🕐 “Jeg ville gerne, men fordi jeg skal x, y, z, så er jeg nød til at vente til om….”
(indsæt selv et tidspunkt ude i fremtiden, hvor du heller ikke har taget dig sammen til det)

I. Call. Bullshit. 🙊

➡️ Det er dig der bestemmer over dit liv. Ikke de andre.

😘 Jeg forstår det virkelig godt, tro mig, det gør jeg. Jeg har været der selv, dér hvor det er lettere og tryggere at bruge familien, pengene, vennerne som undskyldninger… Ikke dermed betydet at de faktorer ikke har en indfyldelse, selvfølgelig har dét det – for ja, det er måske lettere at investere 5555 kr. på noget man lidt gerne vil hvis pengene hænger på træerne…. Men det gør de altså for de færreste. Men hvis man er i tvivl om, hvad det rent faktisk kan gøre for en – så ja, så er 5555 kr. selvfølgelig mange penge!
☑️ Det er et spørgsmål om lyst, motivation og viljestyrke, ikke om penge 💵, din familie 👨‍👧‍👦 eller dine venner 👯‍♂️
🙏🏻 At manifestere de penge – ja det kan vi gøre på mange forskellige måder, men faktum er at hvis du VIRKELIG gerne vil noget – ud og rejse for eksempel, så finder du pengene til det. Eller hvis der er noget du BARE SKAL, så finder du pengene til det.
➡️ Jeg selv, jeg lavede afbetalingsordning på min uddannelse som holistisk behandler. Og nej, jeg er ikke færdig med at betale den ud. SÅ mange penge var det, at selv efter jeg er færdig, betaler jeg stadig til det. Og jeg har aldrig fortrudt det. Det ændrede mit liv. ❤️
Men da jeg tilmeldte mig, var jeg sygemeldt med stress, havde ingen indkomst og anede ikke, hvordan jeg skulle overleve uden de penge. Men på grund af al den energi det frigav og den kæmpe kvalitet det har skabt i mit liv har det været det hele værd, at jeg har levet skrabet i … Rigtig lang tid!

En weekendtur til London koster mere end et 3 måneders forløb hos mig, hvor du lærer at balancere dine hormoner for resten af dit liv.

❤️ Men det er lettere at investere 5555 kr. i en rejse, end det er, at bruge på din egen sundhed.

➡️ Hvorfor?

  • Fordi at du måske allerede har brændt dig.
  • Du har måske allerede prøvet 2, 3 forløb som ikke har hjulpet dig.
  • Eller måske har du ikke prøvet nogle forløb endnu, fordi du (dybt nede i maven) er bange for, eller tror, at det ikke hjælper dig 😱
Men det gør det – og det kan det. Du kan jo læse alle de anbefalinger, vi har fået på https://soulspacesisters.com/category/anbefalinger/
😍
🙏🏻 Du bestemmer selv hvad der skal ske i dit liv. Ingen, hverken din mand, din familie eller dine venner kan styre HVAD du skal gøre i dit liv, hvilken mad du skal spise, hvordan du bruger dine penge og din tid.🍓 Og hvis du var virkelig sikker på noget, og virkelig ville det, så ville intet kunne stå i vejen for dig.

🙌🏻 Prøv at tænk på en gang hvor der var noget du VIRKELIG ville, som du virkelig havde lyst til. Som du vidste, ville være mega fedt for dig. Det var du slet ikke i tvivl om.

🤔 Ville andres holdninger og meninger holde dig igen dér?

Jeg håber, at du svarer nej – og i tilfælde af at du svarer ja, håber jeg at du arbejder med at indse, at det ikke behøver at være sådan. DU er mesteren i dit liv. DU kan bestemme, hvordan det skal se ud ⬅️

 

Du kan ikke ændre din fortid – men du KAN ændre din fremtid

At du vælger noget andet end for eksempel et forløb hos mig, er helt i orden – men så tag ansvar for det


🍓 Sig “ved du hvad, det er ikke for mig.”
og lad være med at gemme dig bag undskyldninger. Tag ansvar for dit liv og din fremtid.

💪🏻
Det er dit liv – og dit valg. OWN DET. Stop med at være en beskuer i dit eget liv, og bliv en aktiv aktør og indse, at du har SÅ MEGET POWER! til at ændre dit liv, hvis du vælger det.

👍🏻 Du vælger selv din virkelighed, og hvad du prioriterer din tid, dine penge og din energi i.

Indsæt en sur smiley nedenfor hvis du er uenig  ellers smid et – og gå ud i verden og giv den baghjul!

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.