• No products in the cart.

Blog

Grøn smoothie, smoothie, morgenmad, sund morgenmad

I dette indlæg for du mit bedste bud på en god, grøn smoothie! Jeg har tidligere skrevet om, hvor vigtig diæt er for at balancere stress og dine hormoner. I forbindelse med hormonforløbet jeg er på, har jeg sat alle segl ind, for at ændre mine kostvaner.

For mig har det betydet en kæmpe omlægning af mit daglige indtag af mad. Helt præcist:

 • At jeg spiser mange flere grøntsager
 • Har skåret alle mælkeprodukter fra
 • Spiser mindre frugt – og hvis jeg gør, kun om aftenen
 • Spiser mindre kød, og har skåret al forarbejdet mad fra
 • Har droppet gryn og korn i min mad
 • Drikker meget mindre alkohol – og håber på at kunne stoppe helt i en stund

Udover dette prøver jeg også at skære endnu mere ned på mit frugtindtag. Dette gør jeg, ikke fordi jeg mener at frugt er usundt i balancerede doser, men på grund af de resultater jeg fik på Organix Testen.

En sund, grøn smoothie start på dagen

See what I did there? Anyway – jeg må krybe til korset og indrømme at jeg godt kan have svært ved at følge den 100% . Derfor er det en stensikker vinder at starte dagen på en måde, som ligger den gode stil for resten af dagen! Derfor er jeg begyndt at lave min version af en grøn smoothie. Jeg er sikker på at der er andre der har haft noget lignende den samme idé før mig – men jeg synes nu stadig den skal deles!

Rejsen Til Sundhed’s opskrift på grøn morgensmoothie

Du skal bruge:

 • En halv agurk, skrællet
 • En avokado
 • Økologisk spinat (to håndfulde)
 • Økologisk grønkål (Et blad)
 • Saften fra en halv citron
 • Frisk basilikum
 • En kop usødet mandelmælk
 • Vand og isterninger

For et ekstra bonusboost putter jeg også en 500 mg C-vitamin pulver og Glutamin (til beroligelse af nervesystemet og opbyggelse af tarmen.). Hvis jeg vil holde mig mæt i lidt længere tid, kan jeg også godt finde på at putte en lille ske kokosolie i.

Blend, blend blend.
Drik, drik drik!

Hokus pokus, let og sund morgenmad til dem af os, der elsker en let og hurtig morgenmad!

Hvad er jeres bedste bud på en sund morgenmad?

 

Hvis du vil høre flere gode råd fra mig, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på kontakt@rejsentilsundhed.dk.

 

 

 

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.