Blog

Glutenfri LCHF knækbrød

Her for et par dage siden lavede jeg glutenfrie knækbrød! De blev simpelthen så gode, så jeg tænkte at jeg ville dele den med jer. Der er selvfølgelig masser af folk før mig, som har fundet på opskrifter på glutenfri knækbrød, så den skal jeg ikke tage al æren for! Jeg blev bla.a. inspireret af Frk. Kræsen til min opskrift.

Opskrift på glutenfri knækbrød – som også er LCHF!

0,5 deciliter sesamfrø
0,5 deciliter chiafrø
0,5 deciliter Græskarkerner
0,5 deciliter hørfrø
0,5 deciliter hampefrø
1 deciliter fint kokosmel
1 deciliter loppefrøskaller
1 tsk. salt
1 deciliter olivenolie
3,5 deciliter vand

Bland først alle frø og kerner. Herefter bland olivenolie og vand i – vent herefter 20 minutter mens frøene suger vand til sig. Herefter find en bageplade, placér først et bagepapir i bunden og put halvdelen af dejen over. Tag endnu et bagepapir og læg det over dejen, hvorefter du ruller dejen flad (som knækbrød!).
Gentag samme proces med den andel del af dejen. Put herefter én portion af knækbrødsdej i ovnen i ca. 20-30 minutter ved 170 grader – til de er sprøde og gyldne.

Gentag med anden portion. Skær dem ud med det samme de kommer ud af ovnen, og nyd dem enten varme eller når de er kølet ned. De kan holde sig i en uges tid. Vil du prøve en af mine andre opskrifter? Jeg har også lavet en på kimchi!

Det var det – var det ikke simpelt? Lad mig endelig høre hvordan det går med jeres!

Hvis du vil have flere af mine opskrifter eller høre mere om min rejse til sundhed, kan du følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg – jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook, send mig en besked på instagram, læg en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.