• No products in the cart.

Blog

 

This slideshow requires JavaScript.

Fragilecollection – mit kreative outlet!

Her imens jeg rejser, har jeg fået mulighed for at dyrke en hobby, jeg har savnet. Det er sjovt, at det altid er det kreative, jeg vender tilbage til, når jeg er gået ned med stress. Musikken, fotografi og film. Jeg filmer løbende mens jeg er hernede og håber at kunne vise jer en film engang når jeg er kommet hjem og har klippet det sammen. Men indtil videre, kan i se nogle af de billeder jeg har fået taget, mens jeg var hernede (og nogen med hjælp fra min søde kæreste, selvfølgelig).

Fragilecollection er det navn jeg har valgt til min instagram – dette afspejler meget godt mit sindelag og min person. Faktisk også, hvad indhold der er på denne blog. Det er en samling af alt der er mig – alt jeg elsker og alle mine sårbarheder.

Mine billeder afspejler meget godt de ting som interesserer mig; mine venner, flot natur og MAD. Haha.
Desværre er det svært for mig at holde mig Low Carb High Fat hernede, men jeg har valgt at give mig selv frikvarter mens jeg er her. Det er så få gange i livet at vi kommer sådan nogle spændende steder, så kan man ligeså godt få alt det med, man kan.

Hvis i vil se flere, kan i følge mig på min instagram, Fragilecollection.

Hvis i har lyst til at læse lidt med om de overvejelser jeg gjorde mig inden jeg tog ud og rejse med stress, kan i læse med her! 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.