Over de sidste par dage har jeg været voldsomt konfronteret med mig selv, og med mine valg 🙏
Jeg er en kvinde med drive, som er utrolig meget styret af min maskuline energi💪
Fremdrift, mål, gøren, handling, resultater og fart.
Det er en evig udfordring for mig, at balancere min maskuline og min feminine energi, at være, at mærke, at føle, være i nuet, drive med og flow ❤️ Længe har jeg haft det hængende over hovedet. Et hængeparti, noget der ikke er gjort færdigt. I stedet for at se det i øjnene, har jeg kastet mig over nye projekter, kørt mig til grænsen, for at have undskyldninger for, at ikke gøre det her hængeparti færdigt
Det hængeparti, er det semester jeg mangler på min bachelor. ❤️Inderst inde ved jeg, at det er helt forkert for mig, og det mærkede jeg da jeg for et par dage siden var til møde på universitet og skulle snakke med dem om, hvordan jeg kunne færdiggøre min uddannelse. Det var en behagelig samtale. Vejlederen var forstående og rar.
Og da jeg kom ud, begyndte jeg at ryste og græde 😢
Det valg, ville være forkert. Det valg ville ikke være for mig. Det valg, ville være for mine forældre. For deres kærlighed. For deres accept. Deres ‘fuck hvor er du sej’ fordi, det er alt jeg ønsker – stadigvæk, deres anerkendelse.
Men det er ikke for mig. Ikke for min vej, og det jeg er her for
Så, hvad vælger man, når man på den ene side ønsker at gøre sine forældre stolte, uden at bryde med sig selv, sin sanity og integritet undervejs? ❤️

 

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.