Blog

Har du også oplevet, at det er svært at tabe sig med lavt stofskifte?

Så er du bestemt ikke alene. 2,3 % af hele danmarks befolkning lider af lavt stofskifte, og 84% af disse er kvinder.
I virkeligheden burde spørgsmålet her ikke lyde, hvorfor det er svært at tabe sig med lavt stofskifte… Men hvorfor man så hurtigt tager på.

Hvis du har lavt stofskifte, og har sat dig godt ind i det, så ved du måske allerede godt,
hvorfor det er svært for dig at tabe dig med lavt stofskifte

Det kan man jo næsten forvente, ikke?

Fordi den sørgelige sag er, at hvis du har lavt stofskifte og oplever at det er svært at tabe dig – og du spørger din læge om det … Så er der en stor risiko for at han/hun fortæller dig,
at du er velmedicineret, at dine tal er fine, og det nok er fordi du spiser for meget. At du bare skal spise mindre. Dyrke mere motion. Bevæg dig for filan.

Har jeg ret?

Når man er yngre med lavt stofskifte, så kan man måske slippe afsted med de metoder. Men som du bliver ældre bliver din forbrænding og stofskifte mere ineffektivt, i sagens natur.
Din skjoldbruskkirtel bliver lidt mere ‘træt af det hårde arbejde’ med alderen. Selv, hvis den ifølge din læge producerer det den skal, kan det godt være at din krop har brug for MERE.
Nogle mennesker klarer sig bedst med et stofskifte der ligger i underkanten. Nogle har det bedst når de ligger i midten. Andre har det bedst i deres krop når de ligger i den øvre halvdel.

Vi er ikke ens.

Du er unik og din krop er unik

Derfor kan din læge ikke bare sige, at alt er fint, hvis tallene er fine – det kan du jo mærke på din egen krop. Og se, hvis du bare fortsætter og fortsætter med at tage på.
Af de over 100 kvinder jeg har behandlet, har ALLE der er kommet til mig med lavt stofskifte, haft et problem med at tage på for hurtigt, eller / og at de synes det er utrolig svært at tabe sig med lavt stofskifte.
Jeg fortæller dem gang på gang igen, at det ikke handler om, at de skal tælle kalorier eller spise fedtfattigt – hvilket de fleste er utroligt overraskede over.

Vi skal fokusere på at heale din skjoldbruskkirtel og nedsætte inflammation

Selvom din skjoldbruskkirtel producerer det den skal, så er det ikke sikkert at din krop kan omsætte det effektivt. Det kan også være at din krop ikke kan finde ud af at konvertere T3 eller T4 ordentligt. Det kan vi ikke vide, fordi de fleste læger efterhånden afviser, at tage de nødvendige tests.

Derfor siger jeg altid til mine klienter, at de skal fokusere på at nære deres krop, og ja, deres skjoldbruskkirtel, så den kan begynde at producere de hormoner den skal, gøre det effektivt.

Og at din krop fungerer som den skal – så den kan bruge de hormoner ordentligt.

Inden det sker, kan du sulte dig selv og træne NOK så meget, men din krop kommer aldrig helt til at reagere på det, på samme måde som dine bekendte, uden lavt stofskifte.
Men det betyder ikke, at vi ikke kan få den til det.

Vil du have hjælp til at tabe dig med lavt stofskifte?

Jeg har faktisk lavet en gratis madplan, som præsenterer dig for den hormonbalancerende livsstil.  Det er jo ikke hele løsningen, men det kan forhåbentligt give dig blod på tanden til at starte med at gå i en ny retning. I min metode – Thyroid Boost metoden – bliver alle mine klienter uddannet i, hvad der skal til for at DE kan tabe sig de overflødende kilo og de bliver støttet via en hormonbalancerende, antiinflammatorisk, og stofskifteboostende kost.  Den her kost snakker jeg mere om på mit webinar – ‘Tab 15 kg på 3 måneder’! 😘Vil du gerne se med? Så hop ind via linket lige her. Du kan også tage din vægttabstype – testen lige her.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så smid dem endelig nedenunder blogindlægget her! Jeg glæder mig til at læse dem og svare på alle dine spørgsmål.

Comments

 • Avatar
  Kirsten Jensen
  23. marts 2020

  Kunne godt tænke mig hjælp til at tabe mig syntes det er svært, men er sikker på det nok er det forkerte jeg spiser, prøvet sense uden resultat.
  Kirsten

  reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.