Blog

En vigtig ingrediens i at få et sundt vægttab er 🔑– KAN DU GÆTTE DET???

… *Trommehvirvel* …. 🥁 Hormonbalance!

Yes, i vidste jeg ville sige det. En af de vigtigste ingredienser til et sundt vægttab vil altid være, at få ens hormoner til at arbejde mere effektivt,

Der sidder jo så mange af jer med lavt stofskifte, og det betyder SLET ikke, at det vil stå i vejen for dit sunde vægttab.

Men det betyder, at et vigtig ingrediens til at få et effektiv og sundt vægttab er, at begynde at arbejde med nogle af årsagerne bag, man har udviklet det lave stofskifte.

Her er nogle af årsagerne til, at man udvikler lavt stofskifte:
  • Påvirkning fra omverden – pesticider (særligt glyphosat påvirker stofskiftet), hormonforstyrrende stoffer i dåser og plastik
  • Dårligt fungerende lever som ikke kan rense ordentligt ud i hormonerne
  • Overvækst af candida og leaky gut

Sådan får du et sundt vægttab, og får styr på hormonerne

I min metode – Thyroid Boost metoden – bliver alle mine klienter uddannet i, hvad der skaber disse ubalancer, og de bliver støttet via en hormonbalancerende, antiinflammatorisk, og stofskifteboostende kost.  Den her kost snakker jeg mere om på mit webinar – ‘Tab 15 kg på 3 måneder’! 😘Vil du gerne se med? Så hop ind via linket lige her. Du kan også tage din vægttabstype – testen lige her.

Vil du gerne følge med

Så kan du blive en del af min lukkede gruppe, Balancer lavt stofskifte og få hormonbalance og vægttab helt naturligt’  hvor du kan få adgang til en masse hjælp og support fra andre som du, som gerne vil i balance. Har du lyst til at høre nyt fra mig? Så kan du like min facebookside eller modtage mit nyhedsbrev, hvor du også lige får min gratis madplan som en ekstra lille tak, for at følge med ❤️

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.