• No products in the cart.

Blog

Zoey og Michelle er brand dygtige, både fagligt og menneskeligt. Deres forløb The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder) har været den vildeste rejse for mig, og jeg har følt mig støttet og hjulpet hele vejen.

Hvad startede som et ønske om vægttab i forbindelse med lavtstofskifte, er vokset til SÅ meget mere, tak til dette forløb. Det spiller ind på hele min hverdag, hvordan jeg lever, hvordan jeg tænker om kost og spisevaner og økologi.

E-bøgerne og videoerne man får udleveret er gennemtænkt og gennemarbejdet og alt er leveret med jordnær ærlighed og masser af kærlighed. Der tænkes holistisk – både kroppen og psyken bliver taget hånd om, og de 6 moduler supplerer hinanden perfekt.

Rigtig mange møder modtand, når de står overfor en stor livstilsforandring, sandelig mig selv inkluderet. Og den modstand er der blevet taget hånd om, kigget på og kærligt brudt ned af sjælsesøstrene.

Den store viden jeg nu har om vitaminer, hvad der sker inde i kroppens organer ved indtagelse af forskellig mad, vaner og mønstre i min hverdag, hormonubalancer og rigtig mange andre skavanker – al denne viden har jeg med mig nu, resten af livet. OG fordi jeg forstår helt grundlæggende HVORFOR man ikke skal spise fx korn og mejeriprodukter, ved jeg at jeg vil beholde livstilsændringerne resten af livet.

Jeg anbefaler på det allervarmeste både Soulspace Sisters og deres 6 måneders forløb . Din krop og din sjæl vil for evigt takke dig!

Anna Vaupel
Deltager på The Feel Good Effect (Selvkærlig Hormonbalance på 6 måneder)

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.