Blog

Dagens indlæg kommer til at være en del af Christmas Tag – startet af Lise fra Lisesommerlund.dk. Det sidste indlæg her på bloggen, har jo været rimeligt alvorligt. Ikke så positivt og langt væk fra den gode julestemning. Det skal der naturligvis laves om på. Den her blog skal handle om rejsen ud af stress, sandt nok, men også alle de andre fede ting som livet bringer. Som jul!

Derfor vil jeg benytte mig den chance, at deltage i denne jule Q & A – så i kan lære mig lidt bedre at kende – BAGOM stressen!

Christmas Q&A – Hvor julet er du i virkeligheden?

Troede du på julemanden som barn?
Det tror jeg faktisk ikke engang jeg gjorde. Jeg mindes at bedsteforældrene engang havde overtalt en ven eller et familiemedlem til at lege julemand og komme med gave…  men jeg husker at selv dengang (og der var jeg 3 år) vidste jeg godt, at han ikke var ægte. Men hyggeligt, det var det!

Hvor mange af julemandens rensdyr kan du nævne uden google?
Rudolf… Og var der ikke en der hed Springer? Ej, jeg holder mig til Rudolf – safe bet!

Har du nogensinde bygget et kagehus?
Oh yes, det har jeg. Og det fik lov til at stå HELE December hvilket, i retrospekt, måske ikke er så hygiejnisk. Men vi var så stolte!

Hvilke 3 ting får dig i julestemning?
Gløgg, duften af julemad og at gå inde i København og se alt pynten.

Bager du selv julekager eller køber du dem?
Jeg spiser jo ikke sukker, sååå… Det bliver ikke til så mange julekager til mig. (Øvvv, Buuuuuh er du en af dem!) Men hvis jeg følte for julekager, så ville jeg helt bestemt lave dem selv!

Hvad er din Christmas style?

Dressup eller casual jul?
Jeg tager altid lidt pænere tøj på end jeg ville normalt, til Juleaften og julefrokoster.

Hvad er dine julefarver?
Jeg er en simpel pige! Jeg er ikke så meget til glitter, så det bliver klart rød og sort.

Hvide eller farvede lys?
Jeg kan bedst lide når ting er minimalistiske og stilede – så hvis der bliver pyntet hos mig selv, så bliver det hvidt. Men det er ikke fordi det skær mig i øjnene, hvis andre pynter med alverdens farver!

Nisselandskab go eller no-go?
Min mor havde det her hjemmelavede nisselandskab da jeg var barn, det var jeg meget glad for. Et år har jeg faktisk også lavet et selv. Men da jeg fandt vat alverdens steder det næste års tid, så droppede jeg lidt at gentage projektet!

“Ugly Christmas sweater” go eller no go?
Mig får du nok aldrig at se i en grim julesweater, og jeg ville blive virkelig ked af det, hvis nogen købte én til mig. Men jeg synes det er mega fedt når andre går juleamok!

Christmas Q&A – Hvad er dine julefavoritter!

Hvad er din yndlings juletradition?
Helt klart at spise mig propfyldt i julemad, juleaften.

Hvad er din yndlings julefilm?
Det må blive The Holiday – fordi jeg er en sucker for RomComs!

Hvad er din yndling julebog/historie?
Uha, jeg har nok ikke rigtigt en – jeg synes ikke lige jeg har læst nogle julebøger for nyligt.

Hvad er din yndling juledrik?
Gløgg – helt klart. Gerne hvid. Med ekstra rom – fordi jeg er classy like that.

Hvad er din yndlings Julemad?
And med så meget brun sovs, at man kan sige ‘Hov! Jeg tror du har fået noget and på din brune sovs’ … og ikke brun sovs på din and…. Get it?

Christmas Q&A – Hvad med gaverne?

Gaver til voksne go eller no go? 
Helt sikkert GO GO GO.

Giver du dine børn(eller nogen andre) kalendergaver?
Nej og hvis jeg havde nogen, ville de få INTET. Ej det er gas, de skulle selvfølgelig have kalender gaver. Min mor plejede at give mig en lille ting hver dag med i frokosten (f.eks. en lille pebernød pakket ind) hele December, med et clue til hvad jeg ville få juleaften. Det var mega fedt.

Hjemmelavede gaver go eller no go?
Jeg HÅBER at det er go, fordi det er nu hvad min mor får af min lillebror og jeg i år. Jeg synes ikke at gaver behøver at være dyre, og hvis man ligger kærlighed i gaven, så er det ligemeget om det er hjemmelavet eller købt.

Hvis du kun kunne give én person en gave i år, hvem skulle så have den og hvorfor?
Det skulle min mor – fordi nu har vi altså lavet den og det tog sindssygt lang tid! Jeg synes også det er den fedeste gave jeg har givet nogen længe. Men mere om det, når jul er ovre og jeg kan dele med jer, hvad jeg har givet hende!

Nævn 3 ting de ønsker dig i år
Det er lidt snyd at svare på for jeg har allerede fået en af dem. Det var en stol i Y-stol stilen. Udover det har jeg ønsket mig en spiralizer, og en corgi. Men det får jeg ikke, fordi vi må ikke have hunde i min lejlighed 🙁

Sidste spørgsmål: Har din familie nogen alternative juletraditioner?
Ikke endnu. Men det håber jeg at jeg kan lave, med min egen familie, engang 🙂

Det var mit indspark til Christmas Tag

Hvis du gerne vil læse Lises svar på denne Q & A – så finder du denne her – og der kan du også finde andres svar 🙂

Du kan følge mig på facebook hvor du kan abonnere på alle mine nye indlæg. Jeg vil være super glad for at have dig med i sundhedsrejse-familien 🙂

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, så smid dem enten på min facebook. Du kan også sened mig en besked på instagram, lægge en kommentar på indlægget her eller send mig en mail på stto@itu.dk.

Comments

 • Avatar
  Lise Sommerlund
  22. december 2017

  Hej Sarah, super fede svar! Nu er “The holiday” skrevet på must see listen og jeg skal også have gås med sovs juleaften det bliver så lækkert! Du skriver så godt, det var en fornøjelse at læse!

  Glædelig jul til dig og dine <3

  reply
  • Avatar
   Sarah Tenna
   25. december 2017

   Hej Lise,

   Tusind tak for din besked, og den skide gode idé med en jule Q+A! Det var fedt at være med. Håber i havde en skøn juleaften <3 glæder mig til at se mere til dig i det nye år - forhåbentligt på den røde løber 😉

   reply

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.