• No products in the cart.

Blog

Jeg har fornyligt fundet ud af, at jeg nok (ihvertfald) er gået ned med stress, og / eller har binyretræthed. Da denne blog handler om, hvordan man finder vejen til sundhed, synes jeg lige så godt, at jeg kunne dele dette med jer. I denne video fortæller jeg lidt om, hvad binyretræthed er, hvilke symptomer man får, hvis man har det.. Hvilke symptomer jeg har, og hvad jeg gør, for at få det bedre.

Som sagt i videoen, kan jeg ikke være sikker på, at det jeg lider af er binyretræthed. Men jeg ved at jeg har en del (men bestemt ikke alle) symptomer på denne tilstand.

Hvad så nu?

Det næste skridt i min proces er, at jeg idag skal til en biopat og have lavet nogle undersøgelser. Biopater er ikke læger, så hun kan ikke diagnosticere mig med binyretræthed. Men hun kan se, hvad min krop reagerer på, hvordan mine organer fungerer, om der er inflammation i min krop osv.

Jeg har købt en bog på nettet der handler om hvilken diæt, man bør spise når man har binyretræthed, og venter med spænding. Men fordi at det kan være stressende for nogen mennesker at få for få kulhydrater, så tør jeg i denne tid ikke være keto – selvom det er surt. Jeg spiser stadig rimelig low carb, og følger tættest på Healthful Pursuits fat burning profil som hedder Daily Fatburner. Det betyder at du spiser keto to af døgnets måltider, og så får nogle flere kulhydrater til aftensmaden.

Jeg glæder mig til at holde jer opdateret med min proces, og mest af alt – selvfølgelig at få det bedre 😉

Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.