Hvad er en Balance babe?

Du tænker måske 'jeg er jo ikke en babe - det kan jeg slet ikke relatere til'. Det er fordi at en Balance Babe ikke er hvad du er, men hvad du BLIVER, ved at være med på dette forløb. En Balance Babe er en kvinde, som elsker sin krop. Elsker sig selv. Giver sin krop de rette materialer til at rense til selv, støtte sig selv og blive fri fra sygdom. Hun har sin helt naturlige form og størrelse, og hun er glad når hun kigger sig selv i spejlet. Hun er god til at tage vare for sig selv og vare for sine behov - og så kender hun sig selv. Hun VED hvad hun har brug for. Hun forventer det bedste af livet, og det er også det hun får. Vil du gerne være en Balance Babe?

Er du totalt klar til at blive en Balance babe?

 • Er du klar til at sige farvel til overvægt og lavt stofskifte?
 • Vil du gerne have klarheden tilbage i dit hoved?
 • Har du lyst til at sige  ‘nej tak’ til ømme led og muskler?
 • Vil du vinke farvel til stress og binyretræthed?
 • Ønsker du at have en naturlig cyklus – og kunne blive gravid?
 • Vil du gerne vinke farvel til appelsinhud?
 • Er du klar til at sige ‘farvel og tak’ til PMS og menstruationssmerter?
 • Har du lyst til at have smuk og ren hud?
 • Vil du gerne balancere dine hormoner og leve som den gudinde du er?
 • Drømmer du om at blive bedre til at lytte til din intuition?
 • Har du lyst til at blive bedre mod dig selv?
 • Vil du gerne have gåpåmodet til, at leve dit drømmeliv?
lavt stofskifte vægttab

Kender du det?

Føler du tit, at du ikke kan tænke helt klart? Føler du, at din læge ikke forstår, hvor alvorligt det er, at du har det sådan? Føler du dig svigtet? Er du træt af, at du føler at din krop hader dig? Kender du til, at se dig i spejlet og ikke være tilfreds? Kender du følelsen af, at du ikke lever op til dit fulde potentiale - og er du DØDTRÆT (!) af det? Velkommen til - du er ikke alene! Vidste du at omkring 500.000 kvinder i danmark har lavt stofskifte - og over halvdelen faktisk ikke ved det? Vidste du at hver 5. kvinde har PCOS eller at 20% af alle par er ufrivilligt barnløse? Sådan skal det ikke være, og det skal vi gøre noget ved!

Hvem skal føre dig til sundhed?

Jeg har altid været en pige med krudt i røven. Der skulle altid ske en masse – måske også for meget. Det var én af grundende til, at jeg gik ned med stress to gange inden jeg havde fyldt tredive. Jeg troede jeg var en kæmpe fiasko, og at jeg aldrig ville blive normal igen. Heldigvis viste det sig, at ikke være sandt. Siden her startede som en blog i 2017. Den skulle dokumentere min rejse ud af stress og hormonproblemer.

Denne her side er mit livsværk – og jeg ville aldrig slette de blogindlæg som lagde starten for den livsændring, selvom det måske ikke er ‘professionelt’ at de fremgår på den side, som jeg nu bruger som min professionelle platform. På min blog finder du ALLE de ærlige skridt jeg tog på min rejse, mod den jeg er idag. Der er intet filter – kun sandheder. Jeg er ikke bare en kvinde på nettet som skriver om hendes historie i stikord. Hele min historie er dokumenteret live. Dag for dag. Skridt for skridt.

Alle kvinder i min familie lever med lavt stofskifte, så da jeg begyndte at føle tågehjerne, aldrig kunne huske, tage voldsomt på.. Ja så blev jeg fandeme frustreret da jeg gik til egen læge, som kun ville tage TSH ‘fordi jeg var så ung’. Jeg var SÅ træt og viste tegn på binyretræthed, et fremmedord for min læge. Så jeg måtte selv søge svar. På min rejse mod sundhed fandt jeg den holistiske vej – og hurtigt havde jeg vendt min tågehjerne, min stress, min overvægt .. Til klarhed, overskud og den krop, jeg altid har drømt om. Jeg VED hvor frustrerende det er, at sidde i dine sko, Det er derfor jeg gerne vil hjælpe dig tilbage til den guddommelige balance, jeg ved du kan finde.

Menstruation kom igen!

Mega gode nyheder, jeg har fået min menstruation igen, efter den har været væk siden maj 2017. Er vild lettet og glad + at jeg er ret sikker på jeg har tabt mig, hvor meget har jeg ingen ide om.

Kirsten

Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede

Jeg vandt en holistisk kostvejledning 1:1 session hos Rejsen til sundhed, igennem Instagram profilen i samme navn. Og Zoey’s råd var lige det spark jeg manglede, for at ligge min kost helt om. I dag er det tre uger siden og jeg har det så meget bedre med og i min krop- og er 3,8 kg lettere. Jeg kan kun anbefale Zoey, hvis du også har stofskifteproblemer, eller anden hormonel ubalance!

Sandra
Pædagog

Stofskifteproblemer og overvægt

Efter jeg startede min 'kampvægt' på 65,5 lige omkring jul - og nu her 5 måneder senere - under Sarah's kyndige (og til tider skrappe) vejledning - er nået ned på 59 kg (!!!) må jeg stolt erkende - hun har sgu fat i noget af det rigtige! 6 års kamp - med stofskifteproblemer, kombineret med for højt kolesterol - hvor INTET er lykkedes (udover at tage de 2-3 obligatoriske kilo på om året) - er kurven ENDELIG begyndt at pege den rigtige vej. TAK fordi du gad sætte dig ind i netop MIN kemi, og der igennem knække MIN gordiske knude!

Joan Tobiasen
Projektleder, RC Beton

Men virker det?

Du har måske allerede prøvet diverse alternative behandlinger - zoneterapi, akupunktur, og så videre. Disse former for behandling kan helt sikkert være effektive, men de løser ikke problemer med dine hormoner, HVIS IKKE også du kigger på alle de andre faktorer som mad, kosttilskud, vaneændringer og så videre, vil du stadig have mangler i din krop. Dermed, vil du aldrig kunne komme i mål. Hvis man lider af en hormonproblematik kan man ofte få følelsen af, at blive lovet guld og grønne skove, men i sidste ende, er det man får ud af det, minimalt. Hvordan kan man så regne med at dét her forløb virker? Én ting er sikkert - dét her virker. Jeg har set det på et utal af kvinder, og jeg er ikke et sekund i tvivl - succesraten er 100%. Det her forløb er baseret på let forståelige principper, alting bliver forklaret i dybden og et hvert spørgsmål bliver forklaret. Forløbet bliver færdiggjort når alle er tilmeldt, så forløbet bliver designet efter netop de kvinder som deltager - så ALLE får deres problematikker italesat. Ingen bliver overset. Herudover så sikrer fællesskabet i gruppen, at man bliver holdt 'op' på de ændringer man ønsker at lave i sit liv - der er altid nogen der er klar med støtte og forståelse, og det skaber en hel unik energi, som gør at alle kan komme i mål med deres ønsker. Hvis du ønsker ændringen i dit liv, så er det her forløbet til dig.

Din investering!

DU FÅR:

I alt 12 ugers intensivt forløb i, hvordan du skaber balance i dine hormoner. På tolv uger opnår du: en krop i større balance, vægttab, klare tanker, mindre træthed, større gåpåmod og følelsen af, at du (endelig) har fundet hjem til dig selv.

  Nyt undervisningsmateriale og videoer hver anden uge, som guider DIN vej til hormonbalance – I alt over 12 timers undervisning!

 Online live undervisning, hvor du får svar på alle dine spørgsmål, og zoomer ind på netop dine problematikker – hvert undervisningsmodul bliver tilrettelagt efter deltagerne på holdet.

  Ugentlige opgaver og udfordringer, der hjælper dig til at omforme dit liv.

  Et fantastisk fællesskab med kvinder, på netop samme rejse som dig! En lukket og tryg facebookgruppe hvor i kan spare med hinanden, dele opture og nedture samt få direkte coaching og svar på spørgsmål fra Zoey.

  Indblik og værktøjer til at tage ikke bare dit helbred, din families helbred – men også dit liv til et nyt niveau!

BONUS:

1:1 kropsanalyse med Zoey, hvor du bliver klogere på netop dig og din krop, og hvilke fordele og udfordringer netop du sidder med – og hvorfor! (Værdi 1389,-)

Mulighed for 1:1 online sparing med Zoey under hele forløbet! (Værdi: 3747,-)

En personlig kosttilskudsliste, så du ved præcist hvad du skal sætte ind med! (Værdi 499,-)

Værdi i alt for kurset: 9630,- 

DIN INVESTERING:

Pris for forløbet: 3975,-
OBS: Er du hurtig? Tilmeld dig forløbet før d. 15/12-2018 og få det til EARLY BABE PRIS: 2859,- (og få værdi for 9630 – du sparer altså 6771 DKK)

Du skal være hurtig, da der allerede er mange på ventelisten· Skriv dig på venteliste, og få muligheden før alle andre!

Dette lærer du på forløbet

Du vil blive undervist i, hvilken kost du skal spise for, at balancere dine hormoner. Du vil blive undervist til dybde omkring hvorfor netop denne kost er hormonbalancerende og herigennem får du værktøjer, så du selv kan implementere en hormonbalancerende kost der passer ind til din livsstil!

Dato:

Undervisning frigives: d. 27/1-2019
Spørgerunde: d. 3/2-2019

Det kan være en udfordring at implementere en helt ny livsstil - derfor er det en essentiel del af kurset, at i bliver undervist i, hvordan i kan ændre jeres vanemønstre og ryde ud i dårlige, gamle energier og vaner, som ikke længere tjener jer. Derfor for i værktøjer til at rydde ud i gamle vaner, tage dem op, børste dem af, overveje 'skal du blive eller ej?' og smide alt det gamle l**t ud, som du ikke har brug for længere!

Dato:

Undervisning frigives: d. 10/2-2019
Spørgerunde: d. 17/2-2019

Du bliver undervist i, hvilke livsstilsfaktorer og madvalg som giver ubalance i hormonerne. Her får du også dybdegående undervisning i, hvad du kan gøre for at undgå disse, men også hvilken mad og produkter du skal vælge i stedet for

Dato:

Undervisning frigives: d. 10/2-2019
Spørgerunde: d. 17/2-2019

Alle kvinder (stortset) kender til typerne 'æble', 'pære', 'timeglas' - men de færreste ved, hvad der egentlig ligger bag ved. Vidste du for eksempel, at man ud fra din krops - og ansigtsform kan fortælle en helt masse om, hvem du er som person - og hvilke sygdomme du er tilbøjelig til at tiltrække? I denne del af kurset bliver du klar over, hvordan du er 'sammensat' - og hvordan DU bedst fungerer!

Dato:

Undervisning frigives: d. 24/2-2019
Spørgerunde: d. 3/3-2019

Udover undervisningen på holdet, så får du også en én til én samtale med mig, hvor jeg analyserer din krop ud fra de forskellige kropstyper. I denne session bliver du meget klogere på dig selv, hvad netop dine faldgrupper er, og hvordan du fungerer bedst. Dette er ofte meget rørende for folk, da det virkelig lukker op for, at du kan forstå dig selv bedre.

Dato:

Før den 10/3

En super vigtig brik i puslespillet af, at skabe balance i sit liv, er selvkærlighed. Selvkærlighed kan være traditioner med, at man får massage, og man går sig en tur, men de færreste er gode til at være bevidste omkring deres selvkærlighed, dag til dag. Derfor er dette et nødvendigt fokus for forløbet!

Dato:

Undervisning frigives: d. 10/3-2019
Spørgerunde: d. 17/3-2019

Du får undervisning omkring den feminine og den maskuline energi - hvordan vi alle sammen indeholder begge energier, og hvordan vi kan bruge dem til vores fordel. Herudover skal vi snakke parforhold, og hvordan vores livsstil påvirker kærester og familie - og hvordan vi skal håndtere det.

Dato:

Undervisning frigives: d. 24/3-2019
Spørgerunde: d. 31/3-2019

På holdet underviser jeg i manifestation, værktøjer til hvordan du skaber dit drømmeliv. Det handler blandt andet om penge- og succesmindset, og hvordan du med få ændringer kan ændre dit liv fra et, du bare gennemlever, til et som giver dig sommerfugle over at vågne op til, hver dag!

Dato:

Undervisning frigives: d. 7/4-2019
Spørgerunde: d. 14/4-2019

10% går til GirlTalk

Jeg brænder for, at kunne hjælpe unge kvinder, før alting går galt.. Jeg har selv været igennem en hård barn- og ungdom, og derfor er det vigtigt for mig, at nu hvor jeg er ude på den anden side, at jeg kan støtte dem, som der stadig har det svært. Jeg har tidligere været frivillig i organisationen GirlTalk - et sted hvor unge kvinder og børn kan gå hen, og få råd og støtte fra 'søstre', som er der for dem. Derfor giver jeg 10% af al indkomst fra forløbet her, til GirlTalk. Derfor støtter du Girltalk når du booker BalanceBabes forløbet - tak fordi du giver mig muligheden.

Skriv dig på ventelisten

Skriv dig på ventelisten, og få min min E-bog ‘Sundhedsguiden’ til 0 DKK (værdi 99 DKK). Efter du har skrevet dig op, modtager du en mail, hvorpå du skal godkende at jeg må sende dig mails 🙂


Ved at skrive dig op til venteliste og nyhedsbrevet godkender du min privatspolitik – jeg bruger ikke din data til andet end at sende dig nyhedsbrev.