Zoey Noémie

Hej tak fordi du er her!
Mit navn er Zoey Noémie, jeg er en kvinde i den dybe ende af mine 20’er og jeg har startet denne blog fordi jeg interesserer mig for at finde det sunde, balancerede, gode og glade liv.

Denne rejse blev startet, da jeg i en alder af 28 år havde gået ned med stress to gange, og måtte sande, at den måde jeg havde levet mit liv på, ikke var harmonist eller gavnligt. Jeg ville til bunds i, hvordan jeg kunne helbrede mig selv. Og hvordan jeg kunne undgå, at havne i den suppedas igen.

Det har altid lagt mig naturligt at dele de ting jeg har lært, derfor var det vigtigt for mig, at dele alle mine skridt på vejen med jer. Jeg vil være en stemme der italesætter det tabu det er, at ikke være perfekt. At gå ned med stress som ung. At være et talerør til omverden om, hvad det vil sige at gå ned med stress. Ligeså, hvad man kan gøre for at omvende stressen til harmoni.

Min rejse til sundhed startede med et kursus, som lærte mig at balancere mine hormoner. Dette forløb gav mig blod på tanden til at uddanne mig, så jeg med faglig substans kan hjælpe andre, der ligesom jeg, er blevet lagt ned af den måde jeg levede mit liv på. Derfor var det naturlige næste skridt på min sundhedsrejse, at uddanne mig til Health Mentor.

 

 

Intet er umuligt for den, som bærer viljen i sit hjerte.

Det er let at tænke, at fordi man har levet på en bestemt måde hele sit liv, og derfor er det umuligt at ændre det. Og til det vil jeg bare sige, nej, sådan er det ikke. Du har altid et valg, og du har kun et standpunkt til du tager et nyt. Du kan faktisk ændre dit liv til det bedre, den dag i dag!

Denne blog er fyldt med tips og tricks, opskrifter, måder at spise på, tankeændringer der kan give dig et bedre liv. Jeg håber at du kan bruge dem til noget, og husk! Rom blev ikke bygget på en dag. Det gør det lykkelige liv heller ikke. Vejen kan være lang og til tider hård, men hvis du kæmper – skal du nok nå dertil!

Hvis du læser med, må du meget gerne smide mig en kommentar. Hvis du ønsker et samarbejde eller har spørgsmål kan du også sende mig en mail på Sarah@rejsentilsundhed.dk