LCHF lasagne opskrift – inspireret af Curra Me!

Hej allesammen. Nu lever jeg jo rimelig LCHF – uden fanatik. I forbindelse med mit hormonforløb med Curra Me har vi fået en masse dejlige opskrifter, og i aften lod jeg mig inspirere af deres hormonbalancerende mad – med et lille tvist af LCHF. Resultatet blev en pasta fri / LCHF lasagne, og det blev simpelthen så lækkert at jeg tænkte at jeg ville dele den med jer!

Ingredienser til LCHF lasagne

Kødsovs:
En god olivenolie
Hakket oksekød
Løg
Hvidløg
Timian – endnu bedre hvis den er frisk!
Cayanne peber
Himalaya salt
Peber
Tomater – Bland cherry og almindelige tomater for bonuspoint!
En god æblecidereddike

Og så videre:
Ost (hvis det skal være efter Curra Me stilen, så bruger vi fåre- eller gede ost. Jeg bruger selv en parmasan ost lavet på fåremælk.)
1,5 Aubegine

LCHF Lasagne how to: 

Tænd ovn på 175 grader.

Hak løg og svits disse i en rundhåndet mængde af olivenolie. Hak i mellemtiden hvidløg. Når løgene har fået så de er lidt gyldne, bland hvidløg og hakket oksekød i. Hak tomaterne i små stykker. Når oksekødet er brunet, tilføjes tomaterne, krydderier og en lille smule æblecidereddike. Lad det simre mens du skærer aubeginen i fine stykker. Find et fad, og start med at ligge et lag aubegineskiver.

Når kødsovsen har simret i omkring ti minutter, hældes lidt af sovsen over auberinelaget i fadet – så det dækker. Herefter spredes noget af osten over laget med kødsovs. Herefter laver du endnu et lag med aubegine, kødsovs og ost.

Herefter skal den simre i ovnen på 175 grader i omtrent 20-30 minutter – til osten er gylden og sprød!

Jeg håber i kan lide min opskrift, og send meget gerne billeder med hvordan det er gået med jeres!

Leave A Reply

* All fields are required